. Da, treba pametno iskoristiti zadnje ljeto prije škole Sada je: 12 kol 2026, 01:42.
Moderator/ica: nadicab
. Da, treba pametno iskoristiti zadnje ljeto prije škole 
, javi dojmove s "
pregleda"
a slika na ekranu je bila 3D wow!
jos nikad bas nije tako odlucno rekao za nesto..morala sam uzeti..a sta cu..eto,cijeli dan vec svira taj instrument..joj,mislim da ce taj dan pamtiti zauvijek..stvarno je bilo prekrasno..

.
, a ti napuni baterije na full
.

Lovro je bio jos i bolje volje nego za prosli, svakom gostu koji je dosao je prvo pogledao sto je donesao i rukom kopao po vrecici a tek onda ga je poljubio i isao k njemu..

Nadam se da će biti bolje.

tocnije u cetvrtak

, pa zašto bi ljudi morali imati doma fax ili komp
.

a ovo za bolove glave i zeluca,necu ni misliti..saljem samo pozitivne vibre
poceo je svoga peseka voditi na wc i u frizider da jede,pa ga treba presvuci i tako pa sam se sjetila onog u TL..medo koji ima robicu,da mu ime,napune ga tam,dobi rodni list i tako to..nadam se da ce mu se svidjeti..pa ce ga doma presvlaciti
nevjerojatno..srce mi je bilo prepuno..jedna curica ga je trazila i da joj da 5 (high five)..pa je dao! ne mogu vjerovati kako je ipak i napokon doslo do toga da je ostvario neki odnos s djecom..kad se samo sjetim kako ih je sve gurao i stipao i grizao i sam sebe udarao jer je bio nesretan a sad se grle..hm..prekrasno..

Plava je napisao/la:Možda je on htio reči teti vježbalici "dobar pas" kao pohvalu za njezin rad, jer mi tako hvalimo Gitu

mozda mu je to ipak sve prevec..ne znam sto reci,zao mi je sto su posljedice takve..
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.