Sada je: 10 kol 2026, 23:30.

Prevencija slucajnih povreda kod djece

Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.

Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Re: Prevencija slucajnih povreda kod djece

PostPostao/la Kolberg » 06 svi 2009, 16:23

di me nade s ovom temom. Jucer oko 18 ulazimo u kuci, u meduvremenu mom djetetu se na putu kakalo i malo se usrau u gace tako da je ulazio gegajuci. Ja ispred njega, on se spotakne u tom hodu i opali glavom sa strane pokraj oka o štok. Ja i muz :strah . Danas nije da ima poplavljeno sam ovo mjesto nego i ispod oka. A stajala sam na 15cm od njega :ne . Srecom nis mu nije, bio je pri svjesti i ne boli ga glava.
A sto se bicikla tice on se vozi ovdje bez kacige, imam kupljenu kacigu ali posto u naselju ama bs nitko nju ne koristi nezeli ni on. A uglavnom to on se provoza par kuca dalje do frenda pa se igraju, pa na 5 minuta na bajk pa se onda opet igraju. Neznam kako bi stalno stavljao i skidao kacigu. Druga prica ao se ide na neku dugu voznju :dunno
Veliki 2002 i mali 2009
veselo kupanje
Kolberg
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Adorabla » 07 svi 2009, 13:19

poplavljeno sam ovo mjesto nego i ispod oka.

pazi jako jer kazu da je jedan od znakova frakture i modrica ispod oka. Ne sjecam se svih detalja koji su pokazatelji, ali budi na oprezu.
Adorabla
Medena

PostPostao/la TanjaMT » 02 lip 2009, 10:32

evo me ljuta sama na sebe, i to tako da bih sama sebe nalupala :bonk
jucer smo isli u posjetu prijateljima na njihovu vikendicu. rostilj i takve stvari.
i djecica (mojih dvoje i decko od prijatelja, jednako star), na brzinu pojedu i hoce na bickle. mojima kacige u autu. i umjesto da se dignem i donesem kacige, ja im velim "napravite dva kruga ispred, dok zavrsimo s jelom". nakon 5min dodje M. sa razbijenom glavom :( . posjekotina oko 1cm na glavi, krvari. on priseban, cak ni ne place puno. zaustavimo krv i odemo na hitnu u najblizu bolnicu. oni ociste ranu, kazu da ne bi sivali i naspricaju sa nekakvim epiglu-om, naprave rendgen, sve je bilo ok.
spavao je sa mnom u krevetu, stalno sam ga gledala i pregledavala. srecom, sve je u redu. veseo je i nista ga ne boli.
sebe bih zatukla.
TanjaMT
kile su mi ko bitcoin

PostPostao/la Rimaithor » 02 lip 2009, 10:36

Uf Tanja :hug
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

Prethodna

Natrag na Odgoj djece