javi obavezno kako je bilo.
Evo da ispunim obecanje i javim kako je bilo.
Primosten - hotel Zora
Imaju dva dijela hotela, jedan sa 3 zvjezdice i drugi sa 4. Mi smo platili ovaj sa 3, ali su nas smjestili u sobu sa 4 zvjezdice iz nekog razloga. Uglavnom to je bila obicna mala hotelska soba sa friziderom (u 3 zvjezdice moras doplacivati frizider?!), ali u biti sve je bilo OK sto se tice smjestaja. Hrana je neukusna do bola, sve ima isti okus, ma klasicna hotelska hrana u Hrvatskoj. Ako i bude npr. neka riba, onda ne bude maslinovog ulja ili tako neki apsurd. Npr. dijete je jelo mlince i zakljucilo da su kod njih u vrticu puno bolji. No prezivjeli smo uglavnom s hranom sa rostilja. Svaki dan je bilo nesto na rostilju, uglavnom piletina, a za dorucak nije problem, tu se uvijek nesto nadje (npr. palacinke ...) A kad odes do mjesta i skuzis da mozes super jesti za 200-250 kn za nas troje u nekoj konobi (mislim da se zove Staro Selo - tamo nam je sve bilo fino za rucak, mljac, mljac) onda tek poludim na te nase hotele. No dobro, sad sam iskljucivo zbog svoje trudnoce uzela taj polupansion i necu valjda nikada vise.
Ne znam je li bazen obnovljen, ali dobro izgleda i kad otvore kupolu je i temperatura zraka podnosljiva, no voda je jako vruca, pa je MM poludio jer se dijete radije kupalo u bazenu nego u moru. More je isto bilo super, toplo, ona sljuncana plaza na kojoj je u sezoni vjerojatno velika guzva je bila poluprazna, hlada ima koliko hoces jer je cijeli poluotok u gustoj borovoj sumi, ma priroda je stvarno prekrasna. Mirisi na sve strane, jedino sto crvrcci jos nisu poceli svoje crkutanje pa mi je to malo falilo

Povljana - Hotel Villa Kastel
Priroda je katastofa, more je cisto i plavo, ali nema onih mirisa borova jer je sve golo i po tome kao da ni nisi na moru. A zgradurine koje su tamo izgradjene, to je vrhunac neukusa i kica, sve u betonu, ma kao da si dosao na Vrbane 3 na moru, s tim da su zgrade na Vrbanima 3 prekrasne prema ovome. Necu dalje, da nebi naisao netko tko tamo projektira kuce ...

Cijeli Pag me uopce nije dojmio, znala sam da je gol, ali dok to ne dozivis, tesko si mozes zamisliti. Sami Pag je prekrasan, stari dio, ali ova Povljana dominira ovim novim betonskim zgradurinama sa kicastim stupicima i stvarno nema nikakve cari. Da nisam bila na Susku, mislila bi da je ovo najruznije mjesto na Jadranu. Ma ja ne volim ljeti doci niti u Crikvenicu ili Novi Vinodolski, ali je razlog guzva, a bez guzve su realno ta mjesta puno ljepsa od Paga. Novalja mi se cini puno bolja od ostatka, a na Zrcu je bilo prekrasno sada kad je sve prazno.
Sto se tice smjestaja, to je bilo super i sreca da smo imali bazen jer je lijepa plazica ispod kuce (sa slike) u biti neki sljunak pun sute i ogromnih komada betona u pjesku kad ides u duboko, a onda opet pocinje plitko. Tako da su se MM i dijete uglavnom kupali u tom bazencicu koji je bio super, cist i dosta velik 10 x 15m, a sto je najvaznije imali smo i suncobrane i lezaljke u hladu kraj njega jer na Pagu hlada inace nema

. Soba takodjer super, tj. 3-krevetna soba u biti ima 2 sobe. Hrana je jako ukusna, za razliku od one klasicne hotelske. No velika zamjerka je sto za veceru imas samo jedan jedini menu, koji bude ukusan, ali kad si s djetetom onda bas i ne mozes ocekivati da ce dijete sve jesti, pa smo ponekad morali dodatno narucivati klopu s menija, sto je stvarno bezobrazno da ti ne mogu ponuditi barem 2 izbora, posebno sto imaju i ala carte ponudu, a na polupansionu imaju ukupno 5 gostiju. I da, neki kolektor ili sl. je u blizini, pa navecer ponekad ako zapuse vjetric u pravom smjeru, onda ti smrdi po dreku u sobi pa moras zatvoriti prozore i upaliti klimu

Zakljucak - u Primosten bi opet otisla u predsezoni, samo nebi uzela polupansion, nego samo sobu s doruckom i vecerala po konobama u mjestu, a u Povljanu nebi isla ponovno, osim ako me dijete ne nagovori zbog tog bazencica u kojem se stvarno nauzivala po 3-4 sata dnevno jer stvarno mi mozemo piti kavu i citati u fotelji pod suncobranom dok se ona brcka. I u topm slucaju bi uzela sobu s druge strane kolektora i narucivala bi klopu ala carte, sto bi nas ispalo jeftinije nego polupansion, ajeli bi sto hocemo.