Sada je: 29 kol 2026, 13:53.

Kako ubrzati rast kose (u duzinu)?

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: Kako ubrzati rast kose (u duzinu)?

PostPostao/la Imge » 23 tra 2009, 21:29

ajme, otkud je izronio ovaj topic...
JTS, je je narasla mi je kosa, jako, ali proslo je od tad godinu dana...
vise ne bacam na Daria Simica :lol
sad sam slicna ovoj mojoj u avataru...

od dodatnih sredstava i stimulansa - nista nisam uzimala... jedini odgovor na pitanje koje sam tad, davno, postavila je - vrijeme. jednostavno moras cekati da kosa naraste... i ne shishati se svakih 6 tjedana kao sto sam ja radila, nego svakih 10, ili cak duze...

:mah
Kako raditi manje, a zaraditi više? Kako?!
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la JTS » 24 tra 2009, 15:29

;) bravo Imge !

Zaboravila sam spomenuti da se ovdje kaze kad nekom raste brzo kosa da je
pervert (ili stalno misli samo na jel "jedno" :mrgreen:) :lol pa se svi sisaju svako malo
da ne ispadnu nepristojni :lol
moje najdraze Teo- 16.october 2001
moje najdraze Nino - 1.may 2008
JTS
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mak » 03 lip 2009, 08:30

MOja prokleta kosa raste brrrzoooo ali je rijeeetkaaa uf!!
Juce sam bila kod novog frizera, jako sam zadovoljna njegovim radom, ali mi je jedno 5-6 puta rekao da bih se trebala cesce sisati (a sisala sam kosu oko Uskrsa i juce onda dakle) jer bi mi onda gusce rasla. I onda se citav salon okrene gledati jadnu celavu curu :oops: Zato mu ja vise ne isla! Nego, ima li u tome istine? Ja bih rado zrtvovala na duzini da mi se malo pogusti ali mi to ipak zvuci nelogicno? I kakva je veza kilaza/gustoca kose? Kad sam bila mrso, ili mi je kosa bila gusca, ili sam ja inace bila mlada, sretnija, zadovoljnija, pa nisam ni mislila na kako je rijetka, ali ovako nije nikada bilo.
A nis, precesljavacu, ko Trump.
Mak
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Rimaithor » 03 lip 2009, 09:07

Glupost.
Mozes se samo osisati da vizualno izgleda gusce. Trebas izbjegavati "teške" kreme za kosu, voskove i sl. Dobri su lakovi za volumen (razlika je u rasprsivacu, npr. Osis od schwartzkopfa)
Duga, rijetka kosa je najgora kombinacija, mozda je na to mislio sa cescim sisanjem, ono odrzavanje prihvatljive frizure :dunno
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Mak » 03 lip 2009, 09:16

Kosa mi je malo ispod brade, i stepenasta. Koristim Osis powder, dobar je ali me onda tjeme svrbi.

Steta dobroga frizera! Stvarno dobro sisa ali prica mu nije na mjestu :dunno
Mak
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Rimaithor » 03 lip 2009, 14:50

Tebi treba dobar šampon za jačanje korjena kose ili npr. Schwartzkopf Hair growht koji ubrzava rast kose jer pojacava cirkulaciju.
Napravi pramenove nijansu dvije svijetlije da dobiješ na volumenu i dobro šišanje.
Mozes piti vitamine, pisale smo dosta o njima, ali oni pomazu kod prolaznog/povremenog ispadanja...
Ako oduvijek imas tanku rijetku kosu, nema puno pomoci.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Mak » 03 lip 2009, 19:39

Budem pogledala za taj sampon, hvala.
Isprobavala sam ja i te nekakve preparate ali nisam bas kosata postala od njih. Pramenova se bojim jer trebam onda blijediti kosu a od toga kazu jos slabi. A inace sam periodicar, znam nekoliko godina imati ocajnu kosu, pa onda nekoliko godina i ne mislim na to.
Mak
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Rimaithor » 03 lip 2009, 19:46

Mak, nisam mislila na platinaste izblajhane pramenove, vec napravljene bojom ili jos bolje preljevom, koji jaca kosu :dada
samo za koju nijansu svijetlije od tvoje prirodne :)
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Kosta`s mummy » 03 lip 2009, 21:00

Mak, i ja mislim da su ti pramenovi najbolja opcija, uradis recimo u 3 boje na foliju, prekrasno izgleda, ako imas recimo smedju kosu onda stavis boje meda, kesten i tamna cokolada. To izgleda predivno, kosa djeluje mnogo gusce. A ovo za skracivanje kako bi dobila na gustini je nebuloza.
Kosta 05.08.2007.
Kosta`s mummy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mak » 04 lip 2009, 10:18

Ma lako je njemu meni prodati muda pod bubrege, zna i on da se desparatni hvataju za svaku slamku.
Mak
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mak » 04 lip 2009, 17:23

Da mi se poboljsa kvaliteta i gustoca kose, njegove rijeci. Samo na svedskom :mrgreen:
Menije smetalo stoje uopce toliko puta skreao temu na moju rijetku kosu u punom salonu ljudi. Sljedeci put na sisanje idem u sesiru!
Mak
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena » 25 lip 2010, 21:44

Cure moje...Pa jel' vi znate uopce o cemu pricate.Farmaceut sam i znam mnostvo toga ;) Moja mala me pitala kako da joj naraste kosa..Dala joj savjet isto kao i sad vama.Nemojte koristiti nikakve sampone ni kojekakva sranja za rast kose.Jer ce te uvjek dobiti novi uvojak kose na glavi.Vec ako ste se odlucile da za te sampone i ulja namazite ih na vrhove,a sto se tice kapsula,tableta i ostalog ne koristite ih jer mozete imati problema u trudnoci i razvoju ako ste mladi od 20 godina!Najbolje je da na dan pojedete dvije banane i svaki treci-cetvrti dan (ovisi koliko vam se masti kosa) operete ju.Dobro vam je jesti brokulu na ovaj nacin---> brokulu skuhati u vodi sasjeckati (neposoljenu) sa cesnjakom i jesti hladnu.I to vam je sva mudrost! E sad,ako zelite da vam kosa naraste poslusajte me a ako si zelite upropastiti kosu uzmite kapsule sampone i sva ta sranja :dada :kiss
Lorena
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lady 13 » 10 sij 2011, 13:09

KAKO DA UBRZAM RAST KOSE MENI KAD OPEREM KOSU BUDE MASNA I PERUTI IMAM I NE PRIMJECUJEM UOPSTE DA MI RASTE KOSA DOBRO MENI JE DO RAMENA ALI JA BI VOLJELA DA MI BUDE DUZA MOLIM VAS ODGOVORITE MI KAKO DA UBRZAM
lady 13
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Ivy26 » 12 sij 2011, 21:37

Meni bio dobar šampon od Fitovala, čini mi seda je kosa rasla brže,trebalo mi za moju svadbu :p
zvrkica 29.12.2002.
* 12.09.2004
poletarac 08.04.2007.

Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Ivy26
Sveta krava

Prethodna

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.