Sada je: 05 kol 2026, 23:04.

Procurio strop-pomoc!

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Procurio strop-pomoc!

PostPostao/la mama i ema » 04 lip 2009, 23:18

Dakle vec duze vrijeme desava se da od susjeda iznad meni kaplje voda u kupaonicu. Nekoliko sam puta obavjestavala o tome kucepazitelja, pa susjeda o kome se radi (on je podstanar) pa vlasnicu stana.... No, svi gledaju da me skinu s dnevnog reda.. Kucepazitelj je totalno cudan lik, nikad ne daje nikakve konkretne odgovore, samo mrmlja nesto sebi u bradu. Najradije bi da zovem hitne intervencije, ali ne znam je li to hitna situacija, nema poplave, no kaplje mi po glavi. I najcesce je to u kasnijim satima valjda kad se ljudi tusiraju. Sutra je vec sve suho. Zato me valjda nitko ne uzima za ozbiljno.. Ima li netko ideju sta da radim?
Hvala
mama i ema
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Procurio strop-pomoc!

PostPostao/la Henrietta » 04 lip 2009, 23:25

Snimi, poslikaj i pismeno zatraži da se to riješi - pošalji kućepazitelju i firmi koja upravlja/održava zgradu.
K: Kada svi mi budemo veliki, tko će onda biti mali?
K: Molim odrezano, a ne narezano!
K: Volim te preko kaktusa!
Henrietta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la matea_vu » 04 lip 2009, 23:32

odmah nešto poduzmi i rješavaj jel to se događa tebi a ne njima pa te spotaju pokaži zube :mrgreen:
slika
matea_vu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MalaSirena » 05 lip 2009, 05:31

Vidi li ti se kakva mrlja? Znaš li možda koja je firma u vašoj zgradi zadužena za takve popravke? U krajnjem slučaju, ništ te ne košta da izložiš svoj problem ili referentu GSKG za kojeg je zadužena vaša zgrada ili čak da pitaš ljude na hitnim intervencijama.
Mišonja 03.09.2003.
MalaSirena
i neuništiva mesna štruca

PostPostao/la mimi321 » 05 lip 2009, 09:15

Bez obzira sto kazes da je sutra suho moras to rijesiti sto prije da ne dođe do vece stete. Mislim da ti takvi kvarovi idu na teret pricuve, a susjedu koji ne suraduje mozes reci da mu se moze desiti da propadne u tvoju kupaonicu dok se tusira :roll: .
C. skorpion 2007.
D. vaga 2002
mimi321
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Anamija » 05 lip 2009, 09:21

Poslikaj i zatrazi pismeno od predstavnika stanara ili gradskog stambenog (ako su ti oni upravitelji) ocitovanje. Vjerojatno je negdje nesto napuklo i samo ceka da se napravi jos veca steta. To bi sve trebalo ici iz pricuve.
Maratonka 2003
Jesenkica 2007
Anamija
oprezno optimistična

PostPostao/la mama i ema » 05 lip 2009, 09:35

Zvala sam cak i hitne intervencije, oni su me uputili na mog kucepazitelja. Ali ni oni bas ne znaju sto bi jer dva puta sam zvala i dobilla dvije razlicite informacije. Jednom su mi rekli da samo vidim kad je susjed doma da dodju pogledati, drugi put kad sam nazvala da dogovorim javio mi se drugi i rekao da to moram rijesiti sa kucepaziteljom, tj. oni od njega trebaju nalog ili poziv.. Sto se tice upravitelja zgrade, u procesu smo promjene, bio je GSKG, ali ih ne zelimo vise. A procedura promjene upravitelja traje par mjeseci, prema rijecima mog kucepazitelja...
I navodno, ovisi o kakvom se kvaru radi, da li je kvar na instalaciji zgrade ili je stvar unutar same kupaone susjeda, ne idu svi troskovi na racun pricuve?
mama i ema
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la medo14 » 05 lip 2009, 10:19

I navodno, ovisi o kakvom se kvaru radi, da li je kvar na instalaciji zgrade ili je stvar unutar same kupaone susjeda, ne idu svi troskovi na racun pricuve

mislim da je tako. Naime mi smo oni iznad, na 3. katu a susjedu na 1. katu koji je na nasoj vertikali curi u kupaonici. Ima jos jedan stan izmedu. Mi suradujemo kao i susjeda ispod. Tako je jedan dan dosao vodoinstalater i kod nas brtvio sve oko kade. To smo mi platili. Nas stan je osiguran ali ovi iz osiguranja ne pokrivaju taj dio radova, jedino radovi na keram. plocicama i instalacijama. Mislim da iz pricuve ide novac za te radove. Jedino moras biti siguran da je u pitanju curenje iz instalacija.
medo14
kraljica tablica

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.