Mislim da nakon rodjeja bebe, nista nije vise isto! Ili je jos i bolje nego prije ili je gore... ( sto se tice odnosa medju supruznicima)
Ja konkretno, zivim daleko ( moji su u Hrv a ja u Finskoj ) od svoje obitelji, prijatelja, rodbine... Roditelji MM su nekih 40 min voznje autom udaljeni od nas. Oni ne pricaju engleski, ja ne pricam finski, oboje jos uvijek rade, tako da uopce nemam nikakve pomoci oko bebe, osim MM!! Ali MM ima takav posao da nekad radi i po 10 sati na dan, a ponekad je cijeli dan slobodan! Kud srece kad je doma s nama, jer je on uglavnom i jedina osoba koju vidim preko dana, osim moje Lare.
Kad ga nema doma po 10 sati dnevno, nekoliko dana zaredom, uzasno se iscrpim sto igrajuci se s bebom, sto cisteci stan i sl.
Medjutim kad je doma, tj. ne radi, uvijek se pokupimo i odemo negdje. Ili odemo u restoran, ili odemo kod njegovih prijatelja ili u setnju u prirodi ako nam to vrijeme dopusta, ili odemo u posjet njegovima i sl. UVIJEK, pa cak kad sam i premorena i nista mi se neda, nadjem vremena samo za nas dvoje! Nikad samu sebe nisam zapustila, jer smatram da MM zeli vidjeti curu u koju se zaljubio i koju je ozenio, a ne nekog tko je tek losa kopija onog od prije.
Sve je stvar dogovora i razgovora. Sad uspijem otici i na masazu i ukrasti sat vremena samo za sebe. Srecom sad Lara spava duze periode preko noci, tako da smo 2 puta uspijeli izaci i sami van s drustvom. Sve se moze ako se ima razumijevanja i ljubavi!
Samo da naglasim da i mi imamo trenutaka kad planemo jedno na drugo iz nekog glupog razloga, a i ja se ponekad osijecam nesigurnom i nepozeljnom jer mi kosa opada vec 3 mjeseca, jer mi se koza promijenila pod utjecajem hormona, pa imam vise akni nego neki tinejdzer, ali... Najlakse je plakati sam nad sobom i svojom situacijom! Ako stvarno zelis da nesto funkcionira, onda ces dati i zadnji atom snage da to postignes.
I jos jedna -> MM mi se zalio u pocetku da jedva ceka da Lara malo poraste i da shvati da osim mame postoji i tata.
Sada su Lara i on najbolji frendovi

On je sve radio isto koliko i ja od samog pocetka, osim hranjenja, jer ju ja dojim.
U jutro se budi skupa s nama, bez obzira bilo to 5 ili 9 u jutro, ako Lara nije gladna, ja si uzmem vremena za sebe, pa se dugo tusiram, pa pojedem dorucak na miru i sl., dok se njih dvoje igraju i provode JAKO VAZNO I POTREBNO zajednicko vrijeme. Nakon sto sam sve svoje obavila, ja se nastavim baviti s njom a MM se posveti sebi i tako u krug...