Sada je: 28 kol 2026, 16:59.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Ma dođe ga na isto samo se u Zoni pazi i na količinu hrane, jer nije dobro pojesti kilu tjestenine makar bila integralna. Ali tvoje dijete i tako jede tolike količine da s tim ne moraš razbijati glavu.
zbunile ste me
a da ne spominjem da je i njemu dr. obazrivo rekla da je pretil
i da bi trebao skinuti (bar 10kg
) i da bih u stvari zonu mogla primijeniti na sve
ali u ovom trenutnku mi je N prvi na "listi"
),ali snasli se sa nekom puretinom od dana prije, pa otvorili konzervu graha i napravila na salatu i tako se provukli.
ma oprosti, vidis da sam sva zbunjena, kao mi je jasno, pa mi onda nista nije jasno
iako, ne vjerujem da mozemo nesto konkretno napraviti, ipak je to endokrinolog, on ce sigurno htjeti da obavimo neke pretrage

) i tako... zato smo se jucer pocastili cevapima
a dalje po starom/novom

idem sad vidjet
, evo obavili smo i ogtt, procitala dr. nalaze, kaze sad cemo ga promatrati, nalaz je vise-manje u redu, trebamo se javiti u 7.mjesecu da mu kazemo kako je
ili sladoleda) ali uglavnom cemo se truditi redovito jesti i kako zona preporuca (kad smo vec krenuli)

ostajemo i nadalje u laganoj zoni, sto ce rec da prema preporuci dr. da ga ne stavljam na rezim pa ce tu i tamo moci napraviti izlete (tipa cevapa s lepinjomili sladoleda) ali uglavnom cemo se truditi redovito jesti i kako zona preporuca (kad smo vec krenuli)

puno vam hvala svima jos jednom, na trudu, savjetima, podrski i "matrijalima" cak i knjizi (
) koje ste mi poslale.
u to prvo vrijeme sam bila skroz luda; nadam se da se nece ponoviti vise takvi "ispadi". uspjela sam dobiti prof. i on kaze super da je tako; ako bi se ponovilo onda bi ga hospitalizirali za daljnje pretrage

super, super da nema "ispada", drzim fige da tako i ostanea i kad zeli nesto sad vec jadan i pita jel to smije i jel to pase jedno s drugim

Ponudi mu solju mlijeka (nemasnog + 1 blok dobrih masnoca)
jeeeeedva ga uspiejm nagovoriti da pojede tu i tamo koji jogurt (i to jede samo jedan jedini) i da mu prosvercam na tanko namazan maslac na kruh. nista drugo od mlijecnih stvari nece tako da nemam pojma sto bi bio "1 blok DOBRIH masnoca"?? btw. nece cak ni orasaste plodove

, upravo zbog masnoce

a jutros su bila kuhana jaja pa nisam imala kako uvaliti masnocu 
)

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.