Sada je: 27 srp 2026, 01:29.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
tanjabb je napisao/la:plava riba inace je zdravija od bijele, ali je teska za zeludac pa se stoga za bebace priporuca tek iza godine dana
eli je napisao/la:može, ali nemoj friganu. peci je u rerni ili na električnom roštilju.

sve super proslo, jedan griz pa drugi dan drugi griz i nema reakcija, idemo dalje

Nakon što je pojela pola prešla je na raženi kruh sa ABC sirom ( nekad prepečenac,nekad sa maslacom,nekad picok sir,a nekad nažica i mrvicu pureče delux.)

vrećica nije prozirna pa ne mogu vidjeti.

Minna je napisao/la:Vidjela sam u DM-u zobenu, raženu i ječmenu kašu od Severa. Prvi put se susrećem s time pa me zanima može li to npr. za večeru? Do sad smo papali pšenični i dinkelov griz...jako mu se dopalo. Kuhaju li se isto kao i ovi?

iako, nije svaki put ni slan

nisam ovaj put pitala, al vidila sam u svojim bilješkama od Zmaja da je sa 11 mj i nešto to već jea (a u to vrime gnjavila sam vas svakodnevmo
).
)
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

Ina66 je napisao/la:budući da sam ju vidila i uživo, moram reći da izgleda sasvim ok
Zato sam ti se i ogradila odma, da joj nick više ne odgovara gabaritima!
Neman sriće, al naći ću ih već ja...
Ja obožavam palamidu, tunu i srdele, al sve sa gradela, ne bi to jela lešo da me ubiješ. (al to ne znači da ne bi dici davala, njima ionako dajem masu stvari koje ja ne bi ni primirisala
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.
Očito ga u tom dm-u nisu imali.
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.