ugavnom,moj sin ima danas točno 8tj,u bolnici sam ga dojila i sve je bilo super dok nisam došla doma,napravio mi je ragade,pa je mlijeko naglo nadošlo,pa nije mogo uhvatit bradavicu i ja se počela izdajat i davat mu na bočicu(bilo mi ga je žao kako plače od gladi,a mene booliiiiii)...
samam sam si kriva za to kaj ne spavam po cijele noći jer se družim s tetom izdajalicom jer bi voljela da papa isključivo moje mlijeko.Probala sam ga vratit na cicu,neće..ni šeširiće ni bez ni nikako...shvatila sam da sam se zeznula zbog vlastite sebičnosti i boli...e sad,ja ne mogu više izdojit njemu toliko mlijeka po obroku koliko on može pojest pa mu dam(max 2x na dan bočicu Hippa Bio)da mi se stignu cice napunit...uz to mu dajem i čaj...interesira me dal sam jedina ja bistrovička to napravila-pored super mlijeka i cica malom tutnula bočicu u usta i sad se kaje?krivo mi ga je hranit isključivo Hippom kad još imam koliko-toliko mlijeka...?molim vas ak ima koja kakva iskustva da mi se javi čisto potpore radi jer me okolina totalno popljuvala i svaki put kad malom slažem formulu se osjećam kao da mu slažem otrov?

neke bebe ne bi zbunila bocica, njega je, nema veze sada