nakon što sam uspjela prežaliti onaj iz Ikea koji su povukli iz prodaje
, na jedvite jade našla jedan koji mi se svidio, nije ni to loše barem nisam imala između čega birati
Sada je: 10 kol 2026, 06:17.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
, na jedvite jade našla jedan koji mi se svidio, 

očekujem fotke
- mm me zeza da sam pravi voajer što ću kad volim lijepe i funkcionalne interijere.....

Ove barske stolice sam vidjela na forum.hr da ih jako hvale i da su udobne. Moj šank će se pretvoriti u akvarij (jednog lijepog dana) tako da smo odustali od kupovine barskih stolica (bile bi jeftinija varijanta

ajme u merkatoneu ima stvarno meni osobno prekrasnih stvari,našla sam već stakleni stol sa stolicama,mada još dvije godine neće doći na red, i trosjedi su mi fantastićni tamo,kao i raznorazne sitnice tipa lampica i takvih sitnijih uređenja!

i ti se spremaš obnavljanju?bila sam se malo smirila jer smo odlućili kredit uzeti tek za dvije god,al veli mm da bi na jesen ipak mogli krenuti sa sitnim radnjama i opet sam luuuda!
obožavam to,mogla bi danima planirati!
LTL je napisao/la: obožavam to,mogla bi danima planirati!

Ciara je napisao/la:već sanjam kak će to lijepo izgledati na natkrivenoj terasi sa roštiljem

,stavrno super izgleda1

sviđa mi se. Zašto ne bi stavila gornje elemente do stropa? Moja sestra je tako napravila i izgleda fantastično - gore ima skladište za stvari koje rijetko koristi.
još učim 

[/quote]

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.