Sada je: 10 lip 2026, 14:48.
Moderator/ica: ančica28

Post 21,6

Post 21,6

jer se o toj djeci najviše ja brinem.Kad se išlo u školu zadaće su se radile za velim stolom a Bela,ja i H.smo im bile kao učiteljice.Na kraju školske godine donijele su mi knjižice da se pohvale i svaka je dobila poklon za svoj uspjeh.
Ona bi da se uda za oca najmlađe kćeri a on ne želi za miraz 6 djece.Od tad sam dobila grč u želucu koji ne prolazi ali me žestoko drži misao da uzmem bar jednu od tih djevojčica sebi.Jedna mi je posebno u srcu(7 godina)mala mršavica kojoj je mama jedno vrijeme govorila da je nije ona rodila nego da je od njene sestre
....mislim,....da vas ne tušim sa prljavim detaljima,ali ta mala je uvijek odbacivana od svih a to je jedno divno,nježno stvorenje.

Ova zadnja prica me dovela do suza,da netko moze samo tako radjat djecu a netko tko ih stvarno zeli nemoze ih imat. Zalosno!

Post 21,6

Post 21,6

.
....nije mi to bio cilj.Htjela bih malo približiti udomiteljstvo onima koje to zanima, jer udomiteljstvo ima toliko lijepih strana, toliko može usrećiti i oplemeniti obitelj, biološka djeca također stječu pozitivna iskustva, senzibiliziraju se s problemima te djece, uče da nisu sva djeca, djeca jednakih mogućnosti ni jednake sreće....Kod mene je uvijek puno djece, znate, kad imate puno djece u kući, onda dođu i djeca od rodbine, i djeca od prijatelja i nepoznata djeca...djeca osjećaju da su dobrodošla i mene to veseli....djetinjstvo se živi samo jednom i želim da im je sretno, opušteno i sigurno. Možda nekog potaknem da postane udomitelj i usreći neko napušteno dijete....

Naravno da se po potrebi u taj proces uključuju i strzučnjaci iz CZSS, dječji psiholog, pedagog iz škole i drugi koji su radili s djetetom
?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.