Sada je: 10 lip 2026, 14:48.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

moji su ovaj jako lose podnesli dok su vidli da im budemo pojeli torte
, K je vikala neeee mojuuuu Fifiii...A vec si je narucila za iduci rockas tortu Mini Maus i braci je narucila Miki Mausa i svaki dan me pita, a kad mi budes pjevala sretan rodjendan.....J je odusevljen svijecama, pa ih moramo paliti, a on gasiti dok ne pogore do kraja 

....moji sad dok vicu mama budes mi kupila Guljicu(snjeguljicu) ili medu ili delfina....samo govorim naravno...i onda ide ono ti si moja dobra mama 
(onak kak bi to mama uvijek htjela)...sljedeći ročkas biraju sami i vjerojatno će biti ko kod vall 
...mogli bi ovak češće 

....uopce ne zam kako da pocnem i sto da im kazem, puno sam puta htjela, ali eto neznam kako
Naravno da cu im morati jedon reci, a kada ce to biti nemam pojma, neznam tko se osjeca nespreman, prije bih rekla mama nego djeca......bojim se da ce poceti postavljati pitanja neka, a onda se ja mozda necu moci suzdrzati da ne zaplacem, a pred njima to nebi htjela, jer i ovak mi cesto K zna reci nek se malo uozbiljim i napravim tuzniju facu - "mama nemoj plakati" 

i jos bi on da sam mu dala....nemam iskustva s klincima koji puuuno papaju
....meda ide 2 grama po godini starosti 3 puta na dan, a propolisa ide 1 kap po godini starosti istop 3 puta na dan....na propolis se nemoze stvorit rezistentnost, a prirodni je antibiotik (ja nikad nisam bolesna kad trosim to stalno), sad kak su presli 3 godine pocela sam davat jer sam negdje citala da klinci do 3 godine nebi smjeli jesti med. Eto ako bude neko htio meda i propolisa sve domace nek se javi 

.....jel bi ja to mogla u bočicu s mlijekom?

......i blesa nisam prije davala iz straha.....a trebala sam bas zbog vrtica
samo ako su alergicni na nesto tj. na neku biljku mozda da probas oprezno sa propolisom i asmaticari moraju paziti s propolisom.....
...Da ste mi blize lakse bi dosle do meda 

....ja sam zaiteresirana za taj tvoj propolis. Kak bi ga se mogla dočepati
iako mi se L svako malo nešt češka

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.