Jučer je iznimno pojeo skoro cijelu staklenku mrkve,tikvice i riže za ručak, ajd to je išlo. Međutim, osuo se po vratu, ujutro sam mu već treći dan davala po malo marelice. Pretpostavljam da je od nje. Ili od znoja.

Sada je: 31 srp 2026, 22:27.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Tukolina je napisao/la:Imam jedno pitanjce!!! Moja malena ima 4,5 mjeseca i na preporuku pedijatrice počela sam joj davati sokić od mrkvice. Nije baš bila jako oduševljena ali pije.. Dakle,zanima ma dali je sokić za žeđ ili joj može zamjeniti jedan obrok.?? (Inače smo na Bebimilu 1)
Ako te baš strah da će biti žedna, ja bih radije nudila vodu. 

Zwerka je napisao/la: Be, ja koristim rižine pahuljice od Hippa i razvodne se jedino kad ih pomješam sa svojim izdojenim mlijekom, ali kad ih spremim samo s vodom, u redu su.

Be je napisao/la:Kako izgleda kad beba dobije alergiju na hranu?

tanjabb je napisao/la:Be, nije ti to alergija na hranu, prije bi rekla na znoj. Znoji li se?
I nama su se rizine pahuljice razvodnile na mom mlijeku.

Ina66 je napisao/la:pogledaj ovdje kako izgleda alergijska reakcija

Minna je napisao/la:Zwerka ja sam tu knjigu dobila na posudbu...i zaista nije loša, ima fora recepata, ali po meni je većina primjerenija za djecu iznad godinu dana... Što se tiče namirnica, ne moraš se bojati, sve je poznato

Zwerka je napisao/la: ali ne znam da li mogu korabicu već mješati s obzirom da ju je tek 2 dana jeo samu..

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.