Sada je: 13 kol 2026, 01:40.
Moderator/ica: nadicab

i bravo da ste s tim isli u novine..

pepita je napisao/la:U centru Mir u Rudinama imaju ranu intervenciju -tamo se možete javiti za vježbice-fizioterapeut (Bobath Basic & Baby) tel 021-798-380
-znam nekoliko mama koje idu i jako su zadovoljne a i mi smo zadovoljne i idemo tamo na senzoriku![]()
-rade i preko ljeta
za sve odlikaše i njihove mame i tate

Samo hrbro naprijed, a more bi svakako trebalo pomići.
Ja sam godinama radila u apoteci i mi smo puštali pse unutra a posebno takve vrste i ponovo bih tako... Ma čista sramota šta da kažem, nadam se da ipak nekako uspijevate i da imate redovne rute za kupovinu gdje su normalni ljudi... Puno pozdrava Marti

dobili smo jos vjezbica za ucvrscenje koljena i jako odizanje na prste zbog sto boljeg odraza, to nam jako fali.

Pozdravi mi zeta! 

Ako se ne varam mi smo se i upoznale gore kod polovina u petak oko 10 u jutro ( ona mala bucka od 9 kila i 6 mj je Sara ) mi smo one kojima je profesorica pokazivala onog dečkića od 3,5 god i tražila mamu da popriča sa mnom. Po priči o pedijatrici i stučnom znanju čini mi se da see to vi sa malom bebicom s kojom sam kratko popričala...?
kapa znoj i sa mene i sa nje ali zadovoljstvo dobro iskorištenog dana je veliko....

i da,mogu reci da je puno bolje motoricki, nakon toliko plivanja..a tome sam se i nadala..i kao sto netko prije napisa, i nama je puno pomogao tobogan za svladavanje nekih motorickih zadataka..tako da, toplo preporucam..

ali primjetila sam da se sa svima lijepo razgovara i koristi lijepo i zamjenice i gramatiku,a kad sa mnom prica onda ga stalno moram ispravljati..pa nemogu vjerovati!vuce me za nos cijelo vrijeme!
MAJA Skopje je napisao/la:Eto verovali ili ne ovo je za nas SF.
lulamae je napisao/la:on se poceo potpuno sam penjato po toboganu,spustati i opet penjati..

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.