uf djeca će biti oduševljena sa suhim i svježim voćem
ja mislim da hoce. jer se djeca vesele festi i rodjendanu i slavljeniku, a ne slatkisima.
ni na jednom rodjendanu dosad nisam vidjela da djeca s odusevljenjem jedu tortu. ok, ispusu svjecice, zadive se dekoraciji, potuku oko toga tko ce koji dio cudovista/autica/princeze i ostave sve lijepo po tanjurima
i kod nas vrijede nova pravila i bas im se veselim. prosle je godine nasa torta bila kutija s gomilom jagoda. teta je otvorila kutiju i svijece stavila u jagode, super je izgledalo.
za ovo je doba godine izbor malo ogranicen, ili nije nemoguce. ne znam kako bi se narance slozile u oblik dvorca,
ali mozda se u narance mogu popikati raznjici s bananama, jabukama, kruskama, kivijem... pa tu budu neki jezevi npr.
pa mogu kiviji biti noge, u koje utaknes drvene stapice, pa naranca bude trup, opet raznjici ruke, pa mandarina glava... i nekoliko takvih neobicnih spodoba moze stajati oko kutije s vocnom salatom od navedenog voca... tako nesto.
djeca se vesele i sasavim tanjurima, i sitnim poklonima koji ne morau biti jestivi. balonima. pjesmicama. kapama za sve sudionike proslave....
stvarno ne vidim ogranicenja