Sada je: 31 srp 2026, 22:56.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

. Sjedit ce na njem do srednje skole.

)
Krumpirić je napisao/la:na stolici sjedi odavno![]()
prije na jastučiću, sad bez njega

zeky je napisao/la:sjedi na stolici već jakooo dugo....kad je bila manja pa joj je negdje u gostima stol bio previsok il smo stavili neki tvrđi jastučić ili je sjedila na koljenima(samo joj je kuruza falila-morala sam
)

ili imate onaj Stokke stolac za koji mi se čini da bi riješio naše probleme ali je dosta skup.

) i super mi je, povremeno me stariji sin otjera jer on oce sjedit na njoj.tanjabb je napisao/la:Strokke Tripp Trapp. Zakon. Sjedit ce na njem do srednje skole.

mamashnita od noje je napisao/la:tanjabb je napisao/la:Strokke Tripp Trapp. Zakon. Sjedit ce na njem do srednje skole.
potpis.

Krumpirić je napisao/la:na stolici sjedi odavno![]()

Krumpirić je napisao/la:na stolici sjedi odavno
, cure na klupici (mi imamo kut)newmom je napisao/la:Krumpirić je napisao/la:na stolici sjedi odavno
i ne treba joj jastučić

) koje si digne u krilo. Većinom neće sam jesti, odnosno može sto godina sjediti pored tanjura i ništa ne uzeti sam, plus je sad u fazi da je on mala beba kao seka i neka ga mi hranimo

Jest bila skupa i jedva smo se odlucili na investiciju (Emi za 1. rodjendan), ali je definitivno najbolja stvar koju smo uboli. Isto mi zao sto to nisam prije i Luki kupila. Genijalna je - i izgledom i funkcijom 
(za mjesec dana će imati 4 godine) i to iz razloga što je lagana i tanana i mala pobjegulja od jela. Onda sam shvatila da što je previše, previše je. Negdje u (mislim Mercatone-u) muž kupio jastučić (tvrd, četvrtast, debljine cca 15-16 cm - izmjerim točno pa javim) dovoljan da kad se stavi na trpezarijsku stolicu normalno sjedi za stolom i jede. Ne znam koliko ti je dijete visoko; da nismo naišli na taj jastučić tražili bi od lokalnih tapetara (ovih koji prave i podstavljaju garniture) da isjeku odgovarajuće debljine jako tvrdu spužvu i samo ju obloži (spužve biraš po tvrdoći - imaju one ko kamen tvrde da ti dijete ne utone i raznih debljina tako da ništa nije problem, samo režu na mjeru) ako ti je to lakše od kupovanja nove stolice (Strokke Tripp Trapp i sl.).. i neka ga mi hranimo
Nekako si mislim da će puno više sudjelovati ako će moći ravnopravno sjediti za stolom, dok ću ja naravno za svaki zalogaj bar triput reći "ajde molim te uzmi vilicu napikni meso i stavi zalogaj u usta"

a tada je i zatrebala sestri. 

ema emily je napisao/la: Većinom neće sam jesti, odnosno može sto godina sjediti pored tanjura i ništa ne uzeti sam, plus je sad u fazi da je on mala beba kao seka i neka ga mi hranimo![]()
Nekako si mislim da će puno više sudjelovati ako će moći ravnopravno sjediti za stolom, dok ću ja naravno za svaki zalogaj bar triput reći "ajde molim te uzmi vilicu napikni meso i stavi zalogaj u usta"

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 45 gostiju.