Kako to stanje ne prolazi, otišli smo danas pedijatru.
Pregledao mu je uho, grlo, poslušao srce, nema nikakve upale i cijelo vrijeme mu se mali smijao.
Još kaže ped-joj, kako si ti dobro dijete!!
Kad sam mu rekla u čemu je naš problem, kao iz topa je odgovorio da očito ima prejaku moždanu aktivnost i da je hiperaktivan i prepisao mu Pfenobarbiton-SEDATIV i HIPNOTIK..
Moram mu svaki dan davati po jednu tabletu tjedan dana, pa doći ponovo na kontrolu i ako se stanje neće popaviti, šalje nas na EEG..
Tražila sam drugo mišljenje, jer mi ne pada na pamet djete od 7 mj drogirati i davati mu tablete samo da bi se ja naspavala.
I ta druga pedijatrica nije mogla vjerovati da je naš pedijatar na temelju pregleda koji je trajao jedva 5 min tako olako postavio dijagnozu hiperaktivnosti i neka ni u kojem slučaju malome nedam tablete.
Ako već hoću, neka napravim UZV mozga i EEG, ali da bi najbolje bilo da dijete ostavim na miru i ne mučim ga.
On je po danu fakat super, jedino što slabo spava i stalno bi se nosao...ali koje dijete ne bi??
Dr. Stanfel mi je napisao da se vjerojatno radi o nočnim morama, jer kad ja malog uzmem u krilo, smiri se, uzme dudu i zaspi..
Pa o kojoj je onda tu hiperaktivnosti riječ??

bjezi od tog pedijatra

idiot...