Sada je: 02 kol 2026, 23:52.
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Postao/la breskva » 17 srp 2009, 14:04
Uskoro imam namjeru u Sloveniji u baby centru kupiti
kiddy comfort pro autosjedalicu jer je od 9-36 kg, cijena 240 eura. S obzirom na cijenu jako bi me zanimalo nečije iskustvo s povratom poreza. Ne znam da li će me s obzirom na cijenu kazniti s carinom ako tražim povrat i kako se to točno radi- znam da treba u dućanu tražiti obrazac za to, i na carini pečatirati a dalje?

,
hvala
-
breskva
- Samo sam naišla

-
Postao/la faith » 19 srp 2009, 08:29
Mi smo bez problema dobili povrat poreza na sjedalice, dvije, ali smo furali i djecu sa nama. Ne pitaj, oni su sjeli u nove a brat prevezao nazad stare doma u svom autu. Nisu nam pravili probleme.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).
Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
-

faith
- Ovisna sam

-
Postao/la Kosta`s mummy » 19 srp 2009, 09:58
Tako smo mi kupili kolica u Hrvatskoj, sami se u radnji ponudili da nam daju obrazac za povrat poreza,oni ga ispunili, na carini pecatirali i donijeli ga ovamo. Onda kada je jedan gost iz Hrvatske koji cesto dolazi bio ovdje on je uzeo tu potvrdu i odnio u postu i oni mu dali novac.
Kosta 05.08.2007.
-

Kosta`s mummy
- Povremeno i pišem

-
Postao/la breskva » 19 srp 2009, 23:11
faith je napisao/la:Mi smo bez problema dobili povrat poreza na sjedalice, dvije, ali smo furali i djecu sa nama. Ne pitaj, oni su sjeli u nove a brat prevezao nazad stare doma u svom autu. Nisu nam pravili probleme.
Hvala na iskustvu.

Taj dio od carine mi je jasan, ali sam čula da kad se diže novac u pošti oni iz pošte te mogu prijaviti na poreznu i onda te porezna oporezuje.

prilično zapetljano zar ne, a čini mi se da se jedino preko pošte u Hrvatskoj diže povrat.

-
breskva
- Samo sam naišla

-
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.