Sada je: 02 kol 2026, 18:56.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

), neka napravi pauzu pa kasnije opet pokusa...
recimo, otrgne komadić kruha i baci na pod.
kako ju učiti da se nosi s frustracijom?
kako stati na kraj neprihvatljivom ponašanju u toj dobi?
), slusa kad hoce, kad ne zeli mogu ja dovijeka ponavljati, ali kad predje granicu tada dolazi kazna na red. kazna je sjest na jedno mjesto i ne micati se. barem minutu. mislim da je to njemu trenutno najveca kazna na svijetu.
Na tebi je da se postavis i da joj to probas ograniciti. Prvo, kao sto rece Plusic, odluciti koje su stvari vazne i kod kojih nema odstupanja i koja se jednostavno ne smiju, a na koje bi i mogla malo zazmiriti na jedno oko.
I sad zna namjerno posarati stol i onda me fakinski pogledati, ali ja se samo nasmijem i pitam ju jel mene to ona zeza. Na sto dobijem potvrdni odgovor
. Al ne zivciram se zbog toga, ve od toga postane nasa mala igra. isto tako nisam odusevljean kad papa zitarice, pa svaku zitaricu mora potopiti prsticem u mlijeko, da vidi kako ce roniti 
Bitno je frustraciju izbaciti, a pri tome nikoga ne ozljediti ili ne ozljediti sebe. Naravno, pri tome ne bi trebala ni mahnito unistavati stvari koje ju frustriraju 

IvaV je napisao/la:Ja bih voljela da sam turbo cool mama koja nikad ne povisi glas, ali nisam. I viknem kad prekardasi i ide u kaznu (sjedenje u foteljici, mrzi to), svadjamo se svako malo (to je super kad propricaju i pocnu uzvracati govorno. na to otkinem i tesko se suzdrzavam da ne prasnem u smijeh.

eli je napisao/la:nikako ne ignorirati. što nije zabranje u biti je dozvoljeno.

folne je napisao/la:Iz mog iskustva najvažnija caka je da kad šizne ona ne šizneš i ti.

folne je napisao/la: repetitio est mater studiorum![]()

folne je napisao/la:premala je još i previše očekuješ od nje,

- to je zaštita koju ti možeš otvoriti a ona ne može pa može sto puta hodočastiti do ormarića ako hoće - ima ih i po TL (bar ih je bilo nekad) 
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.