Mališi ćemo ovaj vikend slaviti rođendan i totalno sam u frci i panici - došli neki dan s mora a sad moram sirota neuka raditi tortu
Najviše voli lopte i aute. S obzirom da mislim da nema šanse da napravim one divne piste, travicu i autiće kakve ovdje viđam, mislim si da probam napraviti loptu - zapravo poluloptu jer sam vidjela na Coolinarici pravu okruglu loptu. To nema šanse da napravim a i kak bi se to rezalo
Uglavnom, ako je netko radio, usrdno molim stebbajstep jer imate posla s pravim tudumom.
Jel ima šanse da se u to natrpa sladoled ili tako neka lagana hladna krema s obzirom da ove pasje vrućine?
Sve mi dođe da naručim i ni ne pokušavam ništa
ali kak je ljeto usrid sride, rođendan slavimo na 2, 3 dijela a te torte u oblicima su u pravilu za 25 ljudi, to mi je stvrarno previše.

(napunila zdjelu kremom i poslije okrenula naopako i ostalo mi okruglo)

kad sam poslala post pomislila sam da mi se ziher nitko neće javiti s obzirom na datum i na vrućine....
napraviti za promjenu. Bez obzira što sam antitalent 
A ne znam kako bi izvadila te polulopte ako bi radila obrnuto, tj. da najprije stavis slag, pa tek na kraju smjesu s keksom 

, između ostalog i šlag (onaj u vrećici, u prahu) i uzela i Kremfix, kao da mi bolje drži čvrstoću na gusjenici....i sad vidim da piše da ide u tučeno slatko vrhnje.