danas smo opet imali situaciju..al pravu..htio je da ugasim napu a ja sam taman pocela kuhati i rekla sam mu da cemo skupa ugasiti kad budem gotova,da dok se kuha mora biti upaljeno,al onda je poceo vristati..ugrizao me za lice..onda sam ga malo po guzi..on je plakao i plakao..ja sam odlucila da mu necu popustiti..a on samo 'a gasit napu..a gasit napu..a gasit napu..' i tako unedogled..poceo je toliko bjesnit da je udarao sa svim i svacim..stavila sam ga na krevet nek se smiri a on je udarao nogama po ormaru,bjesnio ludacki,udarao sam sebe po licu..onda sam mu dal maramicu da se obrise..vec se tad tresao od plakanja i nije se htio sam obrisati nego da ga ja obrisem..rekla sam da necu da moze on sam..onda je on presao cijelu sobu u par sekundi samo da dode do mene da ga ja obrisem..a inace mu treba puno duze da prede sobu..i onda stavi maramicu meni na trbuh pa se trlja kao da sam ga ja obrisala!samo da se ne bi sam obrisao..pa me grizao za ruku itd..rekla sam mu da cu mu dati peseka (plisanog,kojeg jako voli) ako bude dobar..a on meni 'oces peseka al neces bit dobar'
molim vas,recite jesam li dobro postupila jer ovo mi je nevjerojatno..da se moze toliko derati a da ja nista ne poduzimam..prestrasno mi je cekati da odplace pa da se smiri..koliko bi to jos potrajalo da ga nisam ja smirila..stvarno mi je ovo pretesko..pomozite..

.

, i mi ti iste brige vodimo. taman kad pomislim da su ga prosle te gluposti, opet on izvede show. ajde ne mogu reci, rijede je, ali opet iznenadi me kad se najmanje nadam.. 

posudi knjigu, kratka je i jezgrovita.
ali show je nastal kod želje juniora da igra nogomet sa dečkima koji su se već natjecali . Iako nam je sudac dal drugu loptu da se loptamo sastrane, junior je odlučil trčati po terenu i loviti loptu- sve 5 samo što nije bil u ekipi.

. Opet čitam ovu Barbarinu knjigu i stvarno mi je odlična. Trebat će mi puno strpljenja i snage sada kada kreću u školu
,sretni smo kad izgovori dvije proširene rečenice sa li-la gramatikom