Bilo kako bilo, ovako stvari stoje.
Zadnjih tjedan dana je mali počeo odmahivati glavicom kao ne-ne i to mu je bilo strašno fora..Svaki put bi me pogledao, par puta odmahnuo i nasmijao se..
Kad sam ga iz fore pitala-fino mama skuhala ručak??, pogledao me, počeo odmahivati glavicom i smijati se.
Mislila sam da mu je to fakat nova nauka..
Sve do jučer.
Izbivali smo iz kuće 5h ( po prvi put smo s njim bili tako dugo izvan kuće), pa je bio dosta nervozan u kolicima. MM ga je uzeo na ruke i počeo se glavicom udarati u njegovo rame, tako dugo dok mu MM nije skrenuo pozornost..
Stavimo ga u kolica, ista stvar, ali čim mu se da igračka ili se počne pričati s njim, prestane..
Danas sam šetala s njim i dotrčala su dva psa, počela su lajati, a mali se užasno prestrašio i kako je plakao, tako se glavicom udarao u kolica, tako dugo dok mu nisam prišla i umirila ga.
Ne voli da ga se premata i oblači majice i bodyće, pa kad ga stavim na stol za prematanje, isto okreće glavicu u smjeru ne-ne, ali jednom stranom lica se uvijek udara..
Da li bi se trebala zabrinuti?
Pedijatra mi ne pada na pamet zvati, jer će nas taj opet slati na sve moguće pretrage ili opet prepisati sedative..

???
!!!!