Sada je: 02 kol 2026, 23:52.

Spavaća soba

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Spavaća soba

PostPostao/la ..sunchicaa.. » 24 kol 2009, 18:34

Pothitno moram kupiti spavaću sobu,u Sisku je izbor nikakav pa sam se namjerila na Zagreb.

Dakle,što preporučujete,koji salon namještaja?

Trenutno sređujemo cijelu kuću tako da baš nema novca na bacanje,pa ako imate neku preporuku na salon gdje se da naći nešto lijepo a da cijene nisu astronomske,bila bih vam jaaaako zahvalna :klanja :klanja

isplati ji se više uzimati kompletnu spavaću ili možda posebno ormar,a posebno krevet pa da se usklade? :roll:
...semel pro semper...

slikaslika
..sunchicaa..
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Spavaća soba

PostPostao/la mrava » 24 kol 2009, 20:43

U istom sam sosu, useljavamo u potkrovlje, treba kupiti od žlice do spavaće sobe... Mi smo našli spavaću sobu u Lesnini (ne znam jel ima u Zg) i jako smo zadovoljni, izašla nas je 6200kn, bila je na akciji. Uzeli smo kompletnu spavaću sobu. Sretno u potrazi!
Hrvoje 30. 10. 2008.
Gabrijela 3. 1. 2011.
Andrej 27. 8. 2015.
mrava
tenfam tenfalicom

Re: Spavaća soba

PostPostao/la Henrietta » 24 kol 2009, 21:35

..sunchicaa.., pogledaj u ZG po salonima namještaja ali nemoj doslovce sa malo love i na brzinu namjestiti cijelu kuću. Kupite ono što baš morate da se uselite pa polako namještajte - nije pravilo da je kvalitetno=puno novca ali kad se tu doda vrijeme "čim prije" često se skupo plate stvari koje ne vrijede toliko.
K: Kada svi mi budemo veliki, tko će onda biti mali?
K: Molim odrezano, a ne narezano!
K: Volim te preko kaktusa!
Henrietta
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.