Ostavila sam Emu prvi put sa mojom sestrom kad je bila mjesec dana stara. Moja sestra je od prvog dana bila uz nas, gotovo svakodnevno. Isla sam u svatove dobrim frendovima. I to je bilo od 16h pa do ranojutarnjih sati. Izdojila sam dovoljno mlijeka za to vrijeme. No ona je uvijek prihvacala i bocicu i dojku

Tu prvu godinu sam jos nekoliko puta isla vani a mama je cuvala Emu. Najcesce sam isla doma na dojenje jer mi je to bilo lakse od izdajanja. Tada sam jednostavno imala vecu zelju otici van, nego sto imam sad kad je ona velika i spava cijelu noc.
Nakon toga ostala je kod bake dva tjedna kad je imala nepune dvije godine. Ja sam isla sestricni u svatove preko bare. I bilo mi je tesko na momente. Uzasno. No, ona nije pravila nikakve probleme oko toga. Odluka je morala pasti brzo i vec smo imali vize i kupili karte. Vise to ne bih ponovila, ne na dva tjedna.
Ona danas vrlo rado odlazi kod bake, par puta godisnje po par dana. Vrlo cesto petkom ide na spavanje kod tete (moje sestre) iako ja ne izlazim, to je na njenu inicijativu.
Kao mala, ja sam obozavala spavati kod frendica, rodjakinja... Mrzila sam kad one ne mogu/ne zele to isto (mislim prenociti kod mene)!
Sad Ema ima neke ideje, ne znam otkud joj uopce, prica kako ce dvije curke iz vrtica doci kod nje doma, pa ce donijeti svoje pidzame, cetkice za zube, pa pravi razmjestaj gdje ce tko spavati itd. Jos ne znam kako da se postavim prema tome, kakav stav da zauzmem?
Da pitam roditelje curica da ih dovedu na jedno poslijepodne barem? Ne znam ni sto bih ja rekla kada bi me netko takvo sto upitao!
Curke imaju 4 godine, a vec tri godine su zajedno u vrticu i best frends su
A s roditeljima se ne poznajem posebno, izmjenimo par rijeci kad se sretnemo u vrticu (rijetko) i popili smo par kava kad bi vodili klince na rockas pa ih cekali. Kad ste vi prvi put ostavili dijete kod nekoga koga tako povrsno poznajete? Barem na par sati. A da nisu igraonice!
Ja