Imam malenog Leon se zove,rodio se u 25om tjednu i 690 grama je imao i 32 cm dugacak.Naravno prosli smo sve i svasta,upalu pluca,zatajenje bubrega,sepsa...to troje je doslo u paketu sve odjedanput...naravno rekli su nam da nema sanse da prezivi i da do ujutro mozemo ocekivati poziv iz bolnice. To mi je bila valjda najgora noc u zivotu. Naravno prosli smo i zuticu i anemije silne i problemi s ocima,krvarenje na mozgu treceg stupnja i tako dalje...
On sada ima deset mjeseci jos uvijek je u bolnici,ima 4900grama i do prije dva mjeseca bio je na respiratoru,znaci 8 mjeseci. Sada je pod zvonom na kisiku iako uspijeva po par sati biti bez,a pred neku vecer prvi put je uspio cijelu noc biti bez kisika-ma bila sam strasno ponosna na njega. Sada muku mucimo jer jos ima sondicu iako ga se uci jesti na bocicu ne ide nam bas dobro.
Mene zanima da li je netko imao takva iskustva da je djete tako dugooo na respiratoru i kakve su bile posljedice.On jos nije bio na pretragama sta se tice mentalnog zdravlja,a i kazu mi da je on rodjen premalen da bi se to jos vidjelo. Ja sam vise luda od svega toga,u biti ne znam nista... Fizioterapeut je jeko zadovoljan s njim kaze da je super u vjezbicama,a dalje mi nitko nista ne govori. Eh da da li su vasi maleni imali kilicu i ako je trebalo operirati da li su to napravili u bolnici dok ste bili ili vas prvo otpuste kuci pa se naknadno operira

cure svaka vam cast,savrsene ste!!!!