Sada je: 11 kol 2026, 01:48.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
Zbog toga ne mogu ja na aerobik, osim što idem vikendom na rekreaciju za žene srednje dobi. Ali mi ne pada na pamet zbog toga prestat razvozit njih. Dapače, guštam gledati Saru kako uživa u plesu.
no kako pokrenuti dijete koje ko penzioner na more ide sa knjigom?
Mene ne bi smetalo da mi dite na more nosi knjigu, ali bi se svejedno trudila animirati ga barem na plivanje.
i voziti ga gdje god treba. Doduše, to uglavnom radi MM.

jedina perspektiva koju možeš u hokeju imati je da bankrotiraš

a ja nekako imam osjecaj da se u zelji da djecu naucimo na to da je kretanje zdravo i korisno - po putu pogubilo to da su oni prvenstveno djeca. mala bica kojima je imanentna - igra.

)
. o strucnosti djecjih trenera da ne pricamo, tek bi se o tome mogla otvoriti posebna tema. kao i tome da sportskom lijecniku danas dolaze klinci od 14 godina koji ga mole, cvile, kume da im napise da ih nesto boli (svasta djeci padne napamet, ne bi covjek vjerovao) jer im se na sport na koji idu od 4. godine (znaci punih 10) - vise jednostavno ne ide...
.
), pricam samo o nekakvim tehnickim stvarima iz svoje perspektive (u uzasnoj smo stisci s vremenom i ja doista ne znam gdje bih pronasla vise rupu da sat vremena negdje vozim dijete, pa ga cekam, pa vracam nazad. eto, ne znam gdje nac takvu rupu). 

da se vecina nase djece ipak krece i da nisu doma za kompom
. On tamo ima prijatelje s kojim si izmjenjuje auto-moto slicice, s kojima se zeza na treningu, nije to zatvor.

I dobar trener koji zna klince kroz igru zainteresirati za sport.

.

tanjabb je napisao/la:Ovdje govorimo o tome da cu ja svako slobodno popodne (ako ne pada kisa), njega izvesti vani, ili u park s loptom ili s biciklom u Maksic ili cemo uzeti badminton rekete, ili ce mu tata napraviti luk i strijelu pa ce to ispucavati ili frizbi ili role ili klizaljke... i da cemo sve te aktivnosti raditi zajedno. Da cu sto vise slobodnih vikenda zimi spakirati ga u auto i krenuti doma u Slo. pa na skijacu.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.