a ja sam pred živčanim slomom jer mi junior u ponedeljak kreće u školu- što i nije neko čudo jer ih 100000 kreće valjda u prvi razred Naša poanta je da junior kreće u redovnu školu - bez asistenta ( svatko tko želi saznati detalje i ne brinu ga grube riječi može dobiti moje mišljenje o recesiji i sl.
) - u razred sa 20 klinaca - u ogromnu jedosmjensku školu ( iako su prvašići u dograđenom dijelu i odvojeni od "Velikih").....a ja luda žena primam sve savjete kako preživjeti

No da se i ja pohvalim na kraju - junior je prvi klinac u županiji koji je sa autističnim poremećajem
primljen u redovnu školu
žena na rubu živčanog sloma

a o asistentu..znam..znam..
podrške. Znam da ćeš preživjeti, možeš ti to! I genijalno je što su ga primili u redovnu školu! 
, super je da ide u redovnu školu i želim da sve prođe u najboljem redu. Malo po malo i ipak se stvari mijenjaju, najvažnije je da dobijete učiteljicu koja je voljna potegnuti malo više da se tvoje dijete uklopi u razred što bolje.
.
)ali nam je nakon službenog sastanka otišla pokazati razred veliki ,. svjetli na kraju L hodnika - tak da nebre nikud odlutati . I žena veli ovo je vase računalo - ja pitam zašto a ona : pa za juniora- šk logopedica je nasnimala vježbice za malca kad mu bude dosta nastave da se malo poigra 

Lidija, sad kad si nam se i ti vratila - kompletni smo
.