Sada je: 13 kol 2026, 00:57.
Moderator/ica: nadicab

. Na dan kad je napunila 7 mjeseci se prvi put posjela...kuham ja ručak u kuhinji a nju ostavim na strujnjači, odgmiže ona,trbuh, leđa diže se i ljulja nije to ništa novo, u jednom trenu je ne vidim vidim samo nogicu iza kauča, kad ona čiri sa strane, kako sad to gruntam si ja vidim nogu vidim glavu a di je ostalo...onda mi se lampica upali, bacim kuhaču i trk k njoj a ona sjedi i kesi se a ja brzo fotić i klik, klik, brzo na balkon vičem svima u dvorištu kako sjedi, mojoj sreći nigdje kraja.... I eto sad je to već ustaljeno diže se i iz leđnog i sjeda a sjeda i iz četveronožnog puza polako na tepuhu a na laminatu joj se kliže pa se rasprostre. Idemo u pon kod doktora da to sve pogleda i prokomentira jer je profa na godišnjem...

.Kolike sam slične rečenice pročitala na ovom forumu.Sve zapravo prolazimo isto i iste nam se stvari događaju, i zato se i najbolje razumijemo i od svih vas podrška mi puno znači. 

super mi je to kak si opisala-vidis nogu,vidis kak tegleda,a di je ostatak? ehehehhe 

Do sada to nije radila samostalno, iako smo malo vježbali, jer se pri pokušaju okretanja u stranu izvijala.Ja sam naravno odmah počela cmizdriti 
za suze radosnice

) bez cije bismo podrske sve skupa puno teze izdrzali 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.