Sada je: 11 kol 2026, 00:43.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
kimama1 je napisao/la:ono što mene uvijeg zgrozi u ovakvim raspravama jest kako olako donosimo sud o nečijem roditeljstvu na temelju jednog detalja kojeg smo primijetili - djetetu majka sjedi na plaži dok se ono brčka u plićaku pa je also mater trutina, preveliko dijete se vozi u kolicima, elem su mu roditelji mjera za ljenobu
možda to dijete iz nekog razloga ne može ili ne želi u duboko, možda mater ima menzis ili ne zna plivati ili ima paranoju od vode, možda su u šumi, možda se taj veliki klinjo u kolicima oporavlja od uganutog gležnja, ili su roditelji uzeli kolica jer su pretpostavljali da će zaspati, a zapravo je to isto dijete prema vašem djetetu što se trčanja tiče usain bolt
to bapsko donošenje zaključaka na temelju ničega mi ide na nerve strahovito.

a ovdje smo sve fine, pametne i obrazovane, mogu misliti komentara piljarica s tri razreda osnovne.
, druge neka fotografira i nalijepi fotke u svoj "istraživački dnevnik") i da vidiš! Možda stigne do vrha da ni ne skuži kako se trebao pomučiti da bi to postigao.

melita je napisao/la:Franika, možda da tm i Fran krenu u "malu znanstvenu ekspediciju" na Sljeme u potragu za biljkama i životinjama koje su gledali u enciklopediji. Pa mu kupite jedan mali herbarij gdje će slagati biljčice (jasno, samo one koje je dopušteno brati, druge neka fotografira i nalijepi fotke u svoj "istraživački dnevnik") i da vidiš! Možda stigne do vrha da ni ne skuži kako se trebao pomučiti da bi to postigao.

mama courage je napisao/la:aha, samo sam čekala kad ćete krenuti na nas, matere, koje šećemo po špici.

frrr je napisao/la:nego, dunja, rekla sam ja da se ne radi o brojanju pređenih kilometara na dan. da je netko i 15 krugova oko jaruna napravio na rolama taj dan, kad ide jedan kat liftom - ja ću mislit da nepotrebno ide liftom i da je to trutski. i ponovit ću da dijete nikad neću poticat da se vozi liftom il pokretnim stepenicama, pa da je ne znam koliko pješačila.

mama courage je napisao/la:nego, sad kad smo elaborirale majke sa špice, majke na plažama i sl, ajmo malo o majkama koje sjede u trocaderu (jel se tako zove taj kafić?) u parkiću u dalmatinskoj ?

mama courage je napisao/la:nego, sad kad smo elaborirale majke sa špice, majke na plažama i sl, ajmo malo o majkama koje sjede u trocaderu (jel se tako zove taj kafić?) u parkiću u dalmatinskoj ?

Dica imaju svoje vrime, za trčanje, skakanje i bavljenje aktivnostima, a roditelji imaju pravo popiti kavu. Ukoliko nismo zainteresirani za isto, onda će one sjediti s nama dok popijemo kavu ili trčkarati u blizini ako ima prostora. A kad se one igraju, onda je njihovo vrime. Dakako, puno je lakše meni koja imam dvor i živimo u slijepoj ulici punoj dice, di mi s njima ne moram igrati balun. Dapače. Meni je puno gore vidit roditelje koji pod svaku cijenu žele napraviti Janicu ili Blanku od svoje (ne)talentirane dice,
puste da uživaju u djetinjstvu.

Krumpirić je napisao/la:to što su Kostelići spavali na ledu u autu, što je Gorana otac mlatio kad nije htio na trening-to nitko ne doživljava lošim-jer su oni uspjeli..
šta bi bilo da nisu?

Franika, jel to onaj park u kojem smo se jednom prilikom našle?

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.