Sada je: 03 kol 2026, 00:04.

tražim link na čizmice - u hr

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

tražim link na čizmice - u hr

PostPostao/la ivanaibruno » 09 ruj 2009, 20:54

krajem zime netko je nabacio neki link za kupovinu obuće. izbor nije bio velik, al je bila krasna ponuda finih čizmica, cca 500 kn. tu netko iz zagreba ih šalje po hrvatskoj. jel kome zvoni poznato??? tad sam ih preskočila, jer je bila gotova sezona, al sad opet postaje aktualno
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: tražim link na čizmice - u hr

PostPostao/la ivanaibruno » 16 ruj 2009, 16:20

grozna sam. ne samo da sam našla link, već sam i pazarila.

evo, ako nekog zanima. kožne jesu. ja sam bila kod nje doma u zg, probala i kupila.

http://www.peppiedeparis.com/
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la faith » 17 ruj 2009, 06:20

Znači još nije prodala sve cipele i čizme, zimus sam kupila nekoliko cipela, a čizme mi se baš nisu svidjele (one kojih je bilo u mojoj veličini ofkors). Koje si kupila?
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ivanaibruno » 17 ruj 2009, 21:44

ah, uzela sam one svijetle od brusene koze i ove isto svijetle od glat koze s remencucem, okruglog vrha i sirom petom.
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mamashnita od noje » 17 ruj 2009, 22:29

koje si kupila, daj fotku stavi.
meni su super ove slika
ali ja sam jos uvijek u potrazi za crvenima :/
mamashnita od noje
Muza

PostPostao/la ivanaibruno » 18 ruj 2009, 18:54

da, te su mrak, još su mi bolje one jedne jedine gležnjače s visokom petom. al moram priznati da je to za moj stil odijevanja "premoderno". nemam to na kaj nositi. a ni peta mi nije za svaki dan na poslu.

slike ne znam stavit.

e, mrak su ove s naslovnice, na te sam mislila.
Kupila sam ove:

slika

jupi, znam stavit sliku!!!!!!!!!!!!!!!!
i kupila sam i ove:

slika

edit: prvi sam dan kupila ove s prve slike. onda "cijelu noc" sam se premisljala da li da mijenjam za ove druge ili ne. E, onda sam odlučila da mi je to previše razmišljanja oko 400kn pa sam ostavila prve i kupila druge. za ovu sam zimu mirna. ne znam kad ću samo stići iznositi sve te silne nove čizme.

nećete vjerovat, upravo sam si sašila" platnenu" mamuzu za čizme. kako sam puno u autu, na obući s petom obavezno sastružem onaj rub na cipeli. e, sad sam sašila zaštitu za taj dio pa ću ih na tom mjestu sačuvati. Kak sam pametna :p
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.