Sada je: 13 kol 2026, 17:31.
Moderator/ica: nadicab

ma svašta, ima njih ko u priči... samo treba vjerovati
i ponašati se u skladu s tim 

i kud odmah pola kutije?nadam se ne odjednom

Ili mi je već gore navedeni Herbafast uništio mozak pa ne shvaćam što je bitno u životu. 
Meni se čini da ti od Herbafasta primjećuješ samo kineze i kineski oko sebe
.
. Ipak smo mi turistička zemlja i znamo kako sa strancima.
) i cijelu onu zabavu oko toga da bi voljela da i oni to dožive. Zapravo, baš bi voljela otići na onu pravu slavonsku svadbu koja traje i traje ... naravno da je to sve zbog dobrih kolača.

Sjetim se moje Antonije koja je umrla i prije nego što se rodila. Silno mi fali, iako je nikad nisam imala prilike zagrliti i poljubiti. Možda mi zbog toga fali još i više. Jedino što imam od nje su slike s ultrazvuka, ali točno znam kako bi izgledala da je živa, ona i Mardži su bile jednojajčane blizanke. Ponekad zamišljam kako bi bilo da je s nama i pitam se kakvog bi bila karaktera, da li kao Mardži ili više kao Mihaela, ili bi bila potpuno drukčija? Fali mi...
.nadicab je napisao/la:Faith, a kakvo je tvoje vjenčanje bilo?
, duo na gitari i naravno šampanjac
.

premda vele da tako mali upijaju ko spuzve..a dobro..ja bi ipak izabrala neki drugi jezik..

.
kad smo se i crkveno vjenčali.
(ovo za vjencanje)..

).

DomiMama je napisao/la:uf... ja se samo nadam da ce te "prijateljice" imati zdravu djecu i da se nece puniti ustanove... bas tuzno...

, tko će to gledati? Pitam malo okolo pa bum ti javila. A ak ništa drugo bumo zvali stričeka Dejana pa da vidimo što kaže. martina mama je napisao/la:mozda sam ja malo poglupila, ali tek sam sad skuzila da je faith isla na svoje vjencanje. pa cestitamo od srca mladencima i deckima!!!!!!
evo krepavam od smijeha u ovo rano jutro
. Da išla sam na svoje vjenčanje ali vjerujte davno je to bilo, prije više od 8 godina, i da bilo je toliko posebno da mi je još uvijek toplo oko srca
. MaMi je napisao/la:Faith, pa zar si se udala!? Nije ti dosta što si slupala auto već si sada radiš još veću štetu.![]()
a kaj ćeš samnom, lupam aute po kućama i ženim fjumane na egzotičnim otocima
MaMi je napisao/la:Ja sam ovih dana od svoje prijateljice iz mladih dana čula sjajan prijedlog. Ona nema niti djece, niti muža, u ove 3,5 godine života moga djeteta nije imala niti minutu vremena da nas dođe posjetiti, ali mi je preko telefona prije par dana predložila da maloga smjestim negdje u neku instituciju trajno. Kaže da zna da takav prijedlog baš i nije o.k. prema djetetu, ali čemu da se ja tako mučim, živim takav život umjesto da malo odahnem i počnem raditi i maknem se od kuće.![]()

, doma sam na mirovanju nakon prometne nesreće i baš me zabavljate ovim komentarima.
) kažem i ovo: 

A ovo s Faith i vjenčanjem sam ja shvatila ovako: Faith je išla na neko vjenčanje (ne svoje) pa se prisjetila usput i svog, a nadica ju je pitala o tom njenom vjenčanju, a ne o onom na koje je sad išla. Jesam li u pravu? Ili sam samo još više zapetljala stvari?
A onaj bih film i ja rado pogledala.
faith je napisao/la:Ma ja mislim da je najbolje da vi sve lijepo navratite k meni na kavicu pa da vam i slikice pokažem, doma sam na mirovanju nakon prometne nesreće i baš me zabavljate ovim komentarima.
I sad ovako raznježena (da ne kažem lupita) kažem i ovo:
ajde pričaj sad sam znatiželjna....nemogu čekati do kave
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.