Izgubila sam se potpuno u šumi raznih jezgri. Natural
Jezgra od hladno-lijevane pjene
Bonnel opružna jezgra
Džepićasta opružna jezgra
Latex jezgra
Kokos jezgra
Višezonska jezgra
Anatomska jezgra
Šta da kupim?
Dajte koji savjet.Sada je: 06 kol 2026, 18:05.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Izgubila sam se potpuno u šumi raznih jezgri.
Dajte koji savjet.

, ne znam kako smo do sada onda spavali
Thx. palunkice, mislim da neću toliko daleko ići istraživati već ću uzeti taj džepičasti. Taj sam zapravo odmah i mislila uzeti jer mi je nekako dobro zvučalo iako pojma nisam imala šta je tu točno džepičasto.

, bez opruga, koštao je ko dvije prosječne hr plaće, ali isplati se svaku, ama baš svaku lipu - savršen je
, stiže skupa s novim krevetom ali neće biti ta razlomiva, to mi nije zanimljivo uopće.

Barbi je napisao/la:Zbunjena sam totalno. Kupujemo novi bračni krevet i novi madrac. I sad sam išla izabrati koji. Hm.Izgubila sam se potpuno u šumi raznih jezgri.

Vec tjednima kupujem madrac i podnicu za novi bracni krevet.
I podnicu koja je kompatibilna (na ovo sam otkinula
).
Rimaithor je napisao/la:Barbi đe me nađeVec tjednima kupujem madrac i podnicu za novi bracni krevet.
Na kraju mislim da cu uzeti Optimo. Hladnu pjenu u 7 zona. Navlaka se skida i pere na 60I podnicu koja je kompatibilna (na ovo sam otkinula
).

Kakav madrac i podnicu ste kupili i kako ste zadovoljni?

Barbi je napisao/la:Kakav madrac i podnicu ste kupili i kako ste zadovoljni?
Kupili smo ovaj krevet, samo u tamno smeđoj boji:
Podnica je u kombinaciji s krevetom pa je takva kakva je, nisam imala što birati.
Madrac smo uzeli ovaj, između mekšeg i tvrđeg u istom modelu odlučili smo se za tvrđi:
Ja sam prezadovoljna, to je točno ono što sam htjela, preudobno i super spavam, ništa me ne boli ujutro a u starom krevetu sam se znala buditi s bolom u rebrima.
MM nije toliko zadovoljan jer ga i dalje nešto boli na leđima no ja sam uvjerena da to s madracem nema veze.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.