Sada je: 08 kol 2026, 20:45.

TOPLICE

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

TOPLICE

PostPostao/la bety1b » 20 ruj 2009, 19:34

E dragi moji slavim 26 09 godina 35.voljela bi djecu i muža odvesti na vikend negdje.inače fascinirana san dvorcima,starim gradovima i toplicama.dosta sam pod nekim stresom i zaista želim uživati...kao da neće više biti sutra.Šta mi vi preporučujete,vaši komentari bi mi dobro došli...samo da nijr nešto jako skupo....ljubim Vas :kiss :rodj
bety1b
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: TOPLICE

PostPostao/la bety1b » 20 ruj 2009, 19:36

E pravopis mi je katastrofa,radim 5 poslova odjednom...
bety1b
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mrava » 20 ruj 2009, 21:53

Preporučujem dvorac Trakošćan zbog predivnog uređenja okoliša (upad 30 kn) a toplice su u blizini koje hoćeš.
Hrvoje 30. 10. 2008.
Gabrijela 3. 1. 2011.
Andrej 27. 8. 2015.
mrava
tenfam tenfalicom

PostPostao/la mama Gabi » 21 ruj 2009, 10:59

Obilazak Velikog Tabora, pa ručak u Grešnoj gorici, a na povratku ako imate snage kupanje u Tuheljskim toplicama.
Sve vam je usput i predivno i predobro!

Nisam dugo bila u Grešnoj gorici, tako da ne znam kako je s rezervacijama. I ja se spremam za sličan vikend.

Ili Trakošćan, vožnja pedalinama na onom predivnom jezeru. Jedino mi nije fin ručak nigdje u blizini Trakošćana. Krapinu još nisam istražila u pogledu restorana. Ali recimo poslije novi muzej Krapinskog pračovjeka i neki restoranić u Krapini. Pa u povratku kupanje u Stubičkim toplicama ili Jezerčici.

Obožavam takve ture, sad bi i ja išla!

Uživajte! :zivili
mama Gabi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la bety1b » 21 ruj 2009, 21:56

ovaj tjedan radim po 12 sati,jedva čekam subotu a muž mi se duri jer puno radim.mislim da od vikenda ništa....Hello,ja živim za taj dan a on pasivniji ne može biti...Tužna sam i da nemam djece otišla bi sama negdje za svoj gušt..
bety1b
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mama Gabi » 22 ruj 2009, 08:00

I moj je tako nekakav, ali nagovori ga makar "na silu". Vidjet ćeš da će mu se svidjeti. Pa će se lagano i on zapaliti. Tako je bilo kod mene. Uvijek je prigovarao što mu ne dam mira za vikned, a sad bi i on išao.

Sretno! :mah
mama Gabi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la teutonija » 22 ruj 2009, 13:13

Ali recimo poslije novi muzej Krapinskog pračovjeka
samo izvana još uvijek :/ ali radi stari muzej i nalazište,a blizu je i malo jezerce u šumi do kojeg se zgodno prošetati.

Ali tam, na Hušnjakovom, je zgodan restorančić ,nije neš fensi šmensi, ali dok je vani lijepo je jako lijepo jer je u zelenilu ,praktički u šumi ,ljeti je ugodna hladovina ,a klopica je fina.Velim ljeti ,unutra mi se ne sviđa baš ,al to sam ja.

A ak ste tam možete se prošetati i po Krapini , ak se odlučiš javi se,pokažem ti di je dobra kava ;)

Inače zgodan ti je Vuglec breg ,cc 10km od Kr, jako je lijepo, seoski turizam ,imaju konjeke ,jahanje za djecu, igralište za djecu ,igralište za nogomet ,tenis , mogu se iznajmiti bicikli i sve je u puno zelenila ,male prekrasne kućice ,možete tam naravno i spavati, uživati na livadi ispred i pogledu u dolinu i vinograde ,malo uguglaj ,klopa je super ,al je nešto skuplje nego npr u gradu.
Tuheljske toplice su ti od tam na cc 15 km.

Dobar ti je i restoran Ventek u Desiniću ,isto je sad ljeti i ujesen prekrasno jer je napravljeno i prekrasno uklopljeno u zelenilo i Sutlu koja teče odmah pored i koja je ujedno i granica sa Slov.
To je npr ak idete gore sjevernije od Krapine i od tam vam je jako blizu Kumrovec na cc 5 km.

Između Desinića i KR je dvorac Veliki Tabor i Grešna gorica ,isto jako lijepo i fina klopa.

Ak te još kaj zanima u vezi Zagorju pitaj . ;) :mase
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la bety1b » 22 ruj 2009, 17:40

definitivni idem u krapinu i svugdje tamo gdje si navela.Voljela bi prenočiti negdje ,sad gledam tuheljske toplice cjenike..Sve bih ja ;) to obišla ,samo vrijeme me muči.Kako li će biti ,drage?
bety1b
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mama Gabi » 24 ruj 2009, 07:58

Teutonija,

super si to sve opisala. Sad ćemo se i mi zaputiti jedan vikend. Jedva čekam.

A baš sam mislila da je otvoren novi muzej, pa rade ga već doslovce godinama.

Hvala! :mah
mama Gabi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.