Ona je nama dala broj moba i možemo ju nazvati ako nešto baš treba.
Sada je: 24 lip 2026, 22:47.
Moderator/ica: medo14

ivana7997 je napisao/la:a kako pisete sms?
ja sam se jednom gadno zbrukala. samo sam napisala da je f bolestan i da nece doci u skolu zbog toga i toga, misleci da sms nije neka forma za romane, a i da ju ne pilim previse.
a ona mi odgovori Postovana gospodjo, hvala na informaciji.

?

lastavica je napisao/la:a u informativki se dobije hrpa informacija, tipa izrežite slova za slovaricu, 8. i 9. 10. nema škole, utorkom imaju dodatni tjelesni pa pošaljite dvije majice ako vam se dijete jako znoji, ....

Barbi je napisao/la:Kod nas još ništa u informativki, baš ništa.

dunja je napisao/la:Napišem u informativku - molim vas da XY opravdate izostanak dana tog i tog jer je bio bolestan, imao temperaturu, putovao, itd. itd.. Do 3 dana može opravdati roditelj, pa se time koristim ako su neke prehlade ili slično u pitanju.
Nikad ne naslovljujem, potpišem se imenom i prezimenom, i stavljam datum. SMS ne šaljem, ne zovem na mob, to smatram uznemiravanjem i napravila bi to ukoliko je zaista toliko hitno ili je neka izvanredna situacija.
Na obavijesti koje oni donesu se ne potpisujem, niti im itko pregledava dal im se roditelju potpisuju.

Matilda je napisao/la:Barbi je napisao/la:Kod nas još ništa u informativki, baš ništa.
I kod nas ništa.
Imam osjećaj kao da je uopće ne trebaju.

Na obavijesti koje oni donesu se ne potpisujem, niti im itko pregledava dal im se roditelju potpisuju.
kurtizana je napisao/la:Nego, jel se preko informativke pravdaju izostanci ili se to radi na informacijama?

IINA je napisao/la:kurtizana je napisao/la:Nego, jel se preko informativke pravdaju izostanci ili se to radi na informacijama?
Isprika za izostanak trebala bi se napisati na posebnom papiru, jer
učiteljica treba imati dokaz za opravdavanje sati tj. taj papirić sačuvati.

Ovo za vladanje - stariji nije išao u boravak pa to nisu imali bar mi se čini

podrazumijevam da svaki roditelj pregleda sve knjige i informativku svaki dan
:
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.