Sada je: 13 kol 2026, 01:33.
Moderator/ica: nadicab

,ja sam se nadala da za to ipak postoji nekakv pravilnik 

ja placam 500kn a grad doplati ostalih 800kn..to je privatni vrtic..ali i drugim roditeljima grad(dugo selo) sufinancira,tako da nije to zbog njegovih posebnih potreba..laj bi ja mogla onda na socijalnom traziti da mu se smanji cijena?mislim,od grada vise ne mogu kad vec daju to sto daju..ili ne mogu ni od socijalnog?

Za razliku od nekih drugih stvari, npr. prekidanje doznaka za vježbe kad god odemo na Goljak ili znaka pristupačnosti gdje traže dodatno vještačenje i da platimo 350 kn. kad pitam kako to da u Zagrebu možeš nastaviti na staru doznaku ako nisi iskoristio i kako to da za djecu tamo priznaju vještačenje czss, dobivam odgovor: "Mi nismo u Zagrebu!" Dođe mi da pitam jesmo li u Hrvatskoj, jer ako jesmo hzzo i mirovinski bi trebali imati jednake uvjete u svim gradovima, ali mi se ne da upuštati u rasparvu, jer bi me na kraju vjerojatno zaštitar izbacivao dok se pokušavam fizički obračunati s nekim od službenika
. Sorry, malo sam otišla 

Mammamia je napisao/la:Mislim da to na kraju na žalost ovisi o gradu ili eventualno o dobroj volji nekoga u socijalnom ili gdej god.

Otocanka je napisao/la:svaki dan joj pripremam doručak i ručak (celijakija) jer ne mogu osigurati prehranu i način pripreme.

Prvo sam mislila da ti se slučajno omakla jedna 0 viška, jer su kod nas gradski vrtići 500, privatni 800-1200 kn otprilike, koliko sam ja upoznata s tim. Istina, ne znam koliko dođe specijalizirani vrtić za djecu s pp u koji Margarita ide, jer mi grad plaća, ali sam pretpostavljala da je cijena tu negdje u rangu s privatnim. Sad više nisam sigurna. 

abegi54@htnet-dsl je napisao/la:definitivno su nas odbili tj općina sad se udruga za cp umješala a u krajnjem slučaju mjenjam adresu. I mi smo na 4 sata svaki dan. Nije to ništa cjelodnevno to nebih ni voljela i ova 4 sata su mu započetak previše jer je koma kad dođe kući a još ništa nisu krenuli konkretnije raditi, ok fizio je tr enutno aktuelan tu ga izmrcvare.Ja samo čekam da se sve ovo malo sredi i da onda se neke stvari pokrenu jer tu puno toga neštima ali se isplati raspitat malo.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.