Sada je: 10 kol 2026, 14:46.

da li vole crtati???

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: da li vole crtati???

PostPostao/la mama z » 25 ruj 2009, 09:43

Moja N obožava crtati,bojati i jako lijepo joj ide,svaki dan iz vrtića donese bar 2-3 crteža i sad se već vidi šta crta dok mi je prije morala objašnjavati. :lol
Zna pisati većinu slova i brojeve do 10 i jako ju to zanima. :dada
Upisala sam ju na engleski i jako se vesli tome,nadam se da će ju to sve zanima i kasnije :D
N 2005 školarka
D 2008 predškolac
L 2014 princeza
mama z
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la olja » 25 ruj 2009, 09:52

Nama je sad "problem" to sto N., kako tete u vrticu kazu, crta najbolje, bolje i od starije djece (mj. grupa, ima i predskolaca). I svaki put je one pohvale, stave njen crtez na zid, zalijepe na vrata... ali su se i one (a priznajem da sam i ja) nekako naviknule na to da su njeni crtezi odlicni, tako da se ipak maaaalo vise oduseve kad recimo M., koja bas i ne pokazuje sklonosti ka crtanju niti bojanju, nacrta nesto sto lici na covjeculjka :) Ponekad joj to bude poticaj da sljedeci crtez bude jos bolji, ljepsi, sareniji, a ponekad se prosto razocara "zasto se teta tako odusevila M. crtezom koji i nije bas nesto, a za moj je rekla samo da je odlican" :lol
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la yra » 28 ruj 2009, 09:19

Do prije godinu dana sam bila uvjerena da je moje starije dijete totalni promašaj po pitanju crtanja i bojanja. I onda se doslovce preko noći nešto izokrenulo.
Znači, Marin ima 5 godina i 9 mjeseci i obožava crtati. Trenutno je u fazi crtanja karata s blagom, onih od gusara. Puzzle nikada nije baš volio, ali je od najranijih dana obožavao slikovnice. Polako savladava i bojanje u bojanke, a da ne prelazi rubove.
Veli teta u vrtiću da je izuzetno napredovao i da su mu crteži jako zanimljivi, da nisu šablonski kao kod puno djece koja kopiraju jedni druge.
3.12.2003.
20.5.2007.
29.9.2009.
http://il.youtube.com/watch?v=Rr39eyEVWr0
yra
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Liv Tyler » 20 ožu 2010, 23:08

G obožava crtati, a glavni likovi su joj konji, koliko to ona zna nacrtati sa svoje 4g. a u zadnje vrime je počela i druge životinje.
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la jaja » 21 ožu 2010, 23:05

Laura obožava crtati,najprije je naučila bojati bez da prelazi crtu,sad polako crta zna nacrtati glavu sa oćima,nosom i ustima i malo kosice,krugove,ravne crte.
jaja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.