Ovo sam našla na jednom forumu
http://dira.forums-free.com/oksid-eno-t ... -t923.htmlOKSIĐENO TERAPIJA 100% OKSIĐEN
Poštovani prijatelji,
zovem se Connie Governale direktor sam klinike oksiđeno terapije iperbarica "Hyperbaric services of the Palm Beaches", Florida USA. Privatna smo klinika provjerena i potvrđena od svijetske sanitarije JCAHO i jedina ovakva klinika u svijetu.Znaći klinika "Hyperbaric Services of the Palm Beaches postala je klinika tražena od mnogo pacijenata Europe, južne amerike i USA.Koji odluče kod nas dolaziti na oksiđeno terapiju ali i radnu, fizioterapiju, i logopediju također potvrđenu na svjetskom rangu.Zajedno nudimo terapije specijalizirane za pacijente sa Lesion i ritardi neurologije, autismo, teške cerebralne paralizi,ritardi na motoricnom livelu,sindromi West, Rett,Asperger i Angelmann te drugi slićni problemi.... s mogučnošću da bi postigli najbolje rezultate za naše pacijente.
VAŽNO: ZA VRIJEME OKSIĐENO TERAPIJE CIJELO VRIJEME NAZOČAN JE JEDAN DOKTOR KOJI KONTROLIRA SVE PACIJENTE,UZ POMOČ TEHNIČARA OKSIĐENO-TERAPIJE,TAKOĐER PRIJE POČETKA SVAKE OKSIĐENOTERAPIJE PACIJENTIMA KONTROLIRAMO UŠI,SLUH, PLUĆA I TEMPERATURU SVE TO KONTROLIRA SE TAKOĐER PO ZAVRŠETKU TERAPIJE.
Pozivamo vas da posjetite našu internet stranicu koja osim na engleskom prevedena je i na spanjolski,francuski i talijanski.
http://www.PalmBeachHyperbaric.com a možete nam se obratiti na mail
oxygen4u@bellsouth.net Prevedeno pismo lječnika iz Amerike koji ga je slao svim roditeljima zainteresiranim za početak terapije ili onima koji su već odradili jedan dio te iste.....a čeka ih nastavak...
Ja nisam stručnjak, a ovo što sam napisala nama je rekao Nanin doktor iz Floride, on bi bio spreman bez ikakve obaveze doći iznjeti ovdije u Zagrebu sve o ovoj terapiji ali bi se trebalo barem 8 obitelji javiti da su zainteresirane i da bi ga došle poslušati. On bi to puno bolje od mene ispričao, ja se trudim ali neznam što još reći osim ovoga što sam već rekla......
Rezultati kod Nane su da ona koja je bila 100% invalid, jela na sondu, nije se ni pomicala, sada jede sve, žvaće, puza..... ona je cerebralna paraliza spastičnoga tipa......
To je za nas pravo čudo....