Sada je: 17 ruj 2026, 13:34.
Moderator/ica: Diami

isto me pregledavala jer sam imala hematom, polipa i otvorila sam se u 4. mjesecu trudnoće, a to se prvo vidjelo na uzv jer se otvorilo ušće maternice.
skorpionka je napisao/la:isto me pregledavala jer sam imala hematom, polipa i otvorila sam se u 4. mjesecu trudnoće, a to se prvo vidjelo na uzv jer se otvorilo ušće maternice.
Gore kvotano više nije priča o urednoj trudnoći.

skorpionka je napisao/la:Kad to "do onda"? Hematom se vidi vrlo rano aki nastane kod implantacije. Najčešće već na prvom pregledu, on je komplikacija rane trudnoće.

na zadnjem pregledu (12ti tjedan) mi je doktor objasnjavao sve markere po kojima se gledaju eventualni problemi kod bebe.
buduci je sve bilo OK rekao je da ne treba double/triple test i da to ostavlja meni na volju.

ja svom trenutnom doktoru jako vjerujem
eli je napisao/la:kad se soc.doktorica nešto ne usudi raditi jer se ne osjeća kompetentna duža je izdati ti uputnicu za bolnički pregled. moja je tako radila. ne mora biti svatko katica za sve, ali nema potrebe da žena koja ima zdravstveno osiguranje plaća preglede na koje ima pravo. traži uputnicu. bolnički doktori su obično izverzirani za praćenje problematičnih stvari, posebno za protoke.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.