snowwhite je napisao/la:ima zimi i krušaka onih, mi ih zovemo jesenske
imamo mi te kruske, jesenske, vec su pomalo zrele i istina mogu jako dugo stajati, ali nemamo toliko zaliha.
imam nesto i zamrznutih visnji i ribizla, ali duga je zima

Sada je: 26 srp 2026, 01:26.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
snowwhite je napisao/la:ima zimi i krušaka onih, mi ih zovemo jesenske

17.01.2009.

Ina66 je napisao/la:zanimljivo je što kesten nisam našla nigdje u tablicama, a po mom mišljenju itekako zaslužuje da ga se uvrsti na dječji jelovnik
znači, ja opet iz osobnog iskustva budući da imam dvije jesenske cure - obje su jele kestenje s 11-12 mjeseci, u početku kuhane, a zatim i pečene
ako niste sigurni, pitajte vaše pedijatre, ali nisam našla podatke o štetnosti kestena
Ina66 je napisao/la:pronađoh preko Pretražnika![]()

Ina66 je napisao/la:kad tražiš neku namirnicu, klikni na napredno pretraživanje, u prvi red napiši ono što tražiš i onda niže gdje su ti podforumi, selektiraj Dohranu. tako ćeš naći i tako sam ja našla kestene

marie claire je napisao/la:Ja sam mislila napraviti griz pira ili pšenični s cimetom, e pa sad, kad se dodaje cimet i koliko?Ina, ili ostali kad ste već spomenuli kompot od dunja i jabuka.. baš sam kupila dunje neki dan u bio... koliko se to kuha i kako?
17.01.2009.

17.01.2009.

Ina66 je napisao/la:marie claire je napisao/la:Ja sam mislila napraviti griz pira ili pšenični s cimetom, e pa sad, kad se dodaje cimet i koliko?Ina, ili ostali kad ste već spomenuli kompot od dunja i jabuka.. baš sam kupila dunje neki dan u bio... koliko se to kuha i kako?
ovo s cimetom - misliš od koje dobi djeteta ili kada za vrijeme kuhanja?
prvo, davala sam od 8-9 mjeseca, malo nakon što smo krenuli s glutenom
drugo, dodam cimeta na vrh žličice pred kraj kuhanja
dunje kuhaš dok ne omekšaju, probaš viljuškom

- ukusi su različiti, a njegov se tek formira.Rogue je napisao/la:mozda da mu pomijesas sa nekim vocem koje voli.
ovako i meni kad cujem jogurt i zob, zvuci za zeludac okrenut

17.01.2009.

17.01.2009.
snowwhite je napisao/la:mi imamo voće+jogurt za međupbrok. to mu je najdfraži obrok u danu.
oooobožava jogurt
zobene još nije probao, ove prave. samo one hippove za mućkat s vodom.
zob i jabuka, to mu radim navečer i voli ih dosta

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.