Sada je: 17 kol 2026, 13:35.
Moderator/ica: Hajdi
17.01.2009.

nemoj mu par dana prati kosu pa pokušaj ponovno. Mi se ne kupamo u kadici nego u onom stalku za ležanje koji stavimo u veliku kadu. Glava je jako zabačena tako da voda skoro nikad ne dođe na lice. Inače, taj stalak mi je možda najbolja investicija za bebu.

misliteljica je napisao/la:Mi se ne kupamo u kadici nego u onom stalku za ležanje koji stavimo u veliku kadu. Glava je jako zabačena tako da voda skoro nikad ne dođe na lice
17.01.2009.

ipak prođem rukom preko glave.
Crvena je napisao/la:uglavnom svaki dan - prođe bez kupanja samo kad je izvanredna situacija
17.01.2009.

Guzu operemo uglavnom svaki dan,a s kupanjem je kako kad-ljeti češće,a sad kad je zahladilo ,malo smo prorijedili pa je to jednom tjedno.Mislim da ne treba pretjerivati s kupanjem,ako se to može tako reći,jer od čega se mala beba može baš toliko uprljati pa da je treba svaki dan prati(osim guze,naravno)?

17.01.2009.

Zwerka je napisao/la:Ali po mojemu, trebalo bi baš teći voda u uho da se zadrži u njemu, tako da nemaš brige!
17.01.2009.

,al i mi smo imali problem plakanja tj strasenja kad voda dotakne okeca-napravio bi facu ko da sam ga zagnjurila-ko da ga davim

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.