Sada je: 28 srp 2026, 10:06.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

). Fran je uvijek imao super imunitet i volim misliti da je to djelomicno i zbog maminog mlijeka... Zapravo mi je najvise islo na zivce sto se clanovi nase uze i sire obitelji osjecaju pozvani da komentiraju to nase produzeno dojenje - pa to je nasa privatna stvar, nikad ih nisam pitala za savjet ili misljenje, ali ipak su nas redovno castili i savjetima i misljenjima. Sta rec nego - oglusi se i nastavi po svom. Sve dok tebi i tvojim najmilijima to bude ok.

u redu je dojiti dok je mami i bebi gust

Krumpirić je napisao/la:Koje je općeprihvačeno vrijeme prestanka, ne znam?

Maslačak je napisao/la:I jos nesto- neki dan (vec vise od mjesec i po od zadnjeg podoja) A. je opet trazio cicu- i sam izvadio prvo jednu bradavicu- poljubio i nazad spremio pa onda i drugu. Cisto da da mami do znanja da nije zaboravio dojiti nego da je tu fazu prerastao

da tada pocinjem raditi, nitko mi nece dati da izlazim s posla da bi dojila, buditi se nocu par puta (dojiti) i drugi dan normalno funkcionirati na poslu...nespojivo

A krenula sam kao i ti ja ću samo do godine dana

VIPmama je napisao/la:ma i to je ok. sasvim, naročito ako si sigurna u svoju odlkuu i ako je njemu ok
sigurna, sigurna... 

sanelina je napisao/la:Ma naravno da su pitali,al ja sam odgovarala -dok ne krene u školu,a ako T.bude raspoložen možda ću dolaziti i na veliki odmor.![]()
Meni je u principu najviše MM išao na živce sa tim pitanjem

Arkana10 je napisao/la:kada mene pitaju kazem do njegove svadbe
dala si mi upravo super ideju.. mene svi pitaju a jel dojis? cak i tete u ducanu na blagajni a iza mene 500 ljudi (brojka nije bitna :P ) i to me strasno nervira. sta to koga briga... moja bebica je jos mala, tek 2 mjeseca stara i uzivam u dojenju, preplavi me takav predivan topli osjecaj dok ju cujem kako guguce od uzitka dok papa.. iduci put cu takvim ljudima reci: ne, ne dojim, ja sam grozna i sebicna majka ..
pa da vidimo reakciju
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.