. Kod kuće sam, čuvam i mazim svoje dijete. Često zimske dane provedemo i u pidžami. Pidžama i šminka,
. Ne šminkam se ni za špicu, ni za kavu, ni za trgovinu..... Nije da ne bi htjela, nego jednostavno nemam vremena. A nemam vremena, jer nemam naviku šminkanja. Ne da mi se. Kada negdje krenemo, dok ja sve spakiram, pa dok bebu stavim u auto, pa je žedan, pa u zadnji čas moram mijenjati pelenu, pa ovo pa ono, pa jesi ponijela čaj, pa jesi uzela gel za desni, pa jesiiiiiiiiiiii, aha... i voda za nas za piti na putu..... i još me cca 10 min dečki čekaju spremni u autu, ma koje šminkanje?!!! Evo odmah nemam volju. Možda je sutra dobijem

sminkala sam se non- stop i kad nebi nigdi isla ja bi bila namazana a sad uz njega jedva stignem staviti malo rimela pošto sam plavušapa su mi trepavice skoro pa bijele.Aštea cete žene moje tako vam je to i on
će malo narast pa cu ja opet ruž u ruke i ajmo
pozz 

Znači- za posao stavljam puder, rumenilo, maskaru i sjajilo obavezno, a ponekad i tuš... A kad idem negdje "za srediti se " onda je to tretman od sat i pol vremena... i baš uživam u tome 

Ja govorim o svom iskustvu, izgleda da ću i ja morati preći na te markirane pudere..znam da vrijede svaku kunu, ali još nemam snage dati puno love.. (mislim iznad 150 kn) Kad uđem u 30- te onda ću...
prepala sam se da sam jedina