Sada je: 13 kol 2026, 00:36.

iscjelitelj MEKKI TORABI

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: iscjelitelj MEKKI TORABI

PostPostao/la Dada.V » 16 lis 2009, 09:57

Cao svima...nadam se da cu slijedece sedmice upoznati neke od vas :) ... mi smo tamo od ponedjeljka...imam laganu tremu i par pitanja...da li je taj prostor u paviljonu dovoljno veliki da primi sve zainteresirane ili se ceka vani....naravno bitno mi je zbog ove hladnoce pa da se znamo pripremiti....kakva su iskustva vas koji vodite djecu...treba ih zabaviti da ostanu duze, a pretpostavljam da je vazno da bude mir, mislim bez buke i graje....svi pisete kako je jako bitno biti na kraju, da li se prakticira ukoliko zavrsite tretman na pocetku izaci iz paviljona pa se vratiti za npr 2 sata... :conf
VELIKO HVALA svima koji ste vasa iskustva i savjete podjelili sa nama :1
Dada.V
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 16 lis 2009, 10:18

Draga Dada,
na proljeće je bila tolika gužva da nismo svi mogli ući u paviljon, a to je za očekivati i sada. Po meni je najboje doći oko 10 sati, obaviti tretman, stajati unutra koliko možeš i naravno vratiti se na kraj. Kad bi došli oko 10 , s tretmanom bi završili do 12, otišli na kavu i marendu, pa se vratili oko 14 sati. Za očekivati je da kad počnu gužve da će tretmani trajati do 15-16 sati.
Poz
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la casablanca » 16 lis 2009, 12:46

ovaj je tjedan bilo dovoljno prostora za sve u paviljonu, kako ce biti dalje ne znam...u okviru paviljona su i sanitarne prostorije i sve izgleda ok organizirano, djeca trckaraju okolo...ako postane prebucno asad pozove preko mikrofona i sve se smiri, mislim da ne treba previse razbijati glavu oko toga, ako neko dijete i vrisne to je normalna stvar...inace prognoza vremena za zgb iduci tjedan pon do srijede je uglavnom suncano, osim utorka...sa temp 13-18 C...paviljon se slobodno moze napustati i ponovo vracati.
casablanca
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Dada.V » 16 lis 2009, 17:27

HVALA SUPER STE!!!! :srca
Dada.V
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 17 lis 2009, 09:11

draga LM,bilo bi mi drago da se upoznamo ali danas neću moći doći jer me uhvatila neka viroza ili je to možda samo reakcija na terapiju,neznam ali sljedeći tjedan ću te svakako potražiti.pozdrav
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la .Ana. » 17 lis 2009, 14:17

Danas smo bili na tretmanu, vraćamo se na energizaciju vode, no imam jednu napomenu:

MOLIM SVE SUDIONIKE OVE RASPRAVE DA NE ŠIRE DEZINFORMACIJE I NE TVRDE NEŠTO ŠTO NIJE SIGURNO I PROVJERENO!
DOJILJE SMIJU IĆI NA TRETMANE, DANAS SAM PROVJERILA DIREKTNO OD MEKKIJA. SAMO TRUDNICAMA I OSOBAMA S PACEMAKEROM JE ZABRANJENO.

Eto, samo to sam htjela naglasiti jer sam iziritirana mnoštvom ljudi koji svi nešto tvrde sigurno i provjereno, a od toga ni pola nije točno.
.Ana.
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Dada.V » 17 lis 2009, 18:17

Kako je bilo ovih dana...ima li dobrih vijesti i napretka kod vas koji ste bili na tretmanima...
Frezija, da li je reakcija na tretmane uobicajena i kako se inace manifestuje...vidimo se uskoro :)
Dada.V
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la azraz » 17 lis 2009, 20:34

Ja isto htjedoh pitati za reakcije. JA sam bila i jučer, danas prvi put s klincima. Malena je bila "granična" s temperaturom a kad smo došli doma zakurila na 39. Ja si sve nekako mislim da je upravo to reakcija organizma. Je li...???? Inače uzela sam tjedan godišnjeg da ih vodim, doduše tek onaj iza slijedećeg. Srećom, nemamo neke "velike" potrebe ići tamo, hoću reći, moji su zdravi osim prehlada i bronhitisa zimi, ali nekako mislim da i tu možemo imati koristi. Pitala i ja za dojilje... bitno da nije trudna i to je to.
Ok, ajmo reakcije na sunce :naughty :naughty :naughty
O. 16.05.2005.
M. 08.09.2008.
azraz
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tonka.M » 17 lis 2009, 20:38

mi smo danas bili prvi put :mah
i osim izuzetno pozitivne energije koju smo osjetili (čak i MM koji je najveći skeptik na svijetu) nema druih nuspojava. A ne znam zašto bi ih i bilo :dunno
MOŽEŠ TI TO!

* Noa - mali anđeo - 19.10.2011.
Tonka.M
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la bebuli » 18 lis 2009, 11:28

ja sam dobio proljev,a prvi dan je bilo malo temp 37,4 koja je sama spala
bebuli
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la 1stEn » 18 lis 2009, 12:37

Ponekad su ljudi bolesni, a da to ni ne znaju i najčešći simptom nakon susreta sa gospodinom Mekkijem je upravo čišćenje organizma tj. stolica :sumo hehe
Samo nastavite piti vodu i vjerujte!
U doticaj sa njegovom energijom ne smiju doći trudnice i osobe sa bilo kakovom dodatnom aparaturom (na baterije) !
Molite Boga i on će vam pomoći!
Placebo efekt ili ne ionako nije bitno ukoliko se zdravlje postigne!
:dj :drink
1stEn
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la azraz » 18 lis 2009, 13:29

Moja mala i dalje kuri, dakle nije "jednokratna" reakcija, ali kašlje i najbitnije iskašljava ko luda. ja i dalje vjerujem da je to njezin način čiščenja, tamo gdje je problem, u plućima. Mi ćemo ići i dalje!!!
Još jedno pitanje... Mijenja li voda kvalitetu ako se zagrijava ili kuha??? Moja baš i nije od vode ali čaj hoće, pa da ne trošim vodu uzalud ako neće biti korisna.
O. 16.05.2005.
M. 08.09.2008.
azraz
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Daisy » 18 lis 2009, 14:10

Možeš kuhat i juhu, čaj, sve, samo da se konzumira...provjereno.... :alc
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunflower » 18 lis 2009, 22:12

eh dragi moji, zdravo, zdravo.
Toliko sam toga procitala i pregledala sve video clipove da sam ubijeđena da ce i mojoj curici pomoci. Mi se spremamo za Zg u cetvrtak. Zna li iko do kada tokom dana Mekki prima posjetioce, jer ja krecem u cetvrtak oko 7 ujutro iz Sarajeva pa se pitam hocemo li stici. Sad sam se malo zabrinula za te reakcije, jeste li ista uzimali za nus pojave za temperaturu ili proljev? Kaze li Mekki koliko treba dolaziti, moze li se to pitati? Moze li se te vode kupiti koliko hoces lil je ograniceno? Eto, svasta pitah, ako neko zna odgovore bila bih zahvalna.
Hvala i sretno svima :mase
sunflower
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la bebuli » 19 lis 2009, 01:33

pa izracunaj koliko ti treba do cazina,jer meni odavde do zg treba nekih 2,5-3h,a mislim da ti treba ukupno nekih 9 sati,a Mekki ti nikad ne zavrsi prije 15h,kaze koliko treba dolaziti,ali uglavnom svima koji su bolesni kaze svaki dan,ja nista ne uzimam za proljev,vode mozes kupiti koliko god hoces tj.koliko ces moci dici i drzati u visini glave par minuta..hehe
bebuli
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 19 lis 2009, 09:12

Dada.V je napisao/la:Kako je bilo ovih dana...ima li dobrih vijesti i napretka kod vas koji ste bili na tretmanima...
Frezija, da li je reakcija na tretmane uobicajena i kako se inace manifestuje...vidimo se uskoro :)

draga Dada.V, nisam sigurna da li je zapravo reakcija na terapiju ili uobičajena viroza.Bila sam prije na tretmanima i nije me boljela glava i svaka koščica kao sada pa možda to više izgleda kao viroza jer je ovih dana dosta hladno pa sam navukla možda samo prehladu.Neki su ovdje pisali a i koliko sam čula tamo od starijeg gospodina koji pomaže kod Mekkija da reakcija može biti proljev i povračanje.Nisu svi ljudi isti pa tako niti reakcije.Što god da mi je vjerujem da će to Mekki (odnosno Bog uz njegovu pomoć )izlječiti.Žao mi je samo što sam propustila koji dan terapije,pozdrav
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lana2 » 19 lis 2009, 22:22

[Odlučila sam se i ja pridružiti ovoj temi, jer od srijede cijela obitelj je na Veles. Ja i suprug smo kao zdravi i jedno dijete od pet i pol god. a, drugo dijete od godinu i deset mjeseci je sa oštećenjem sluha, koje je izgubilo od mengitisa prije deset mjeseci. Čitajući o Mekkiju da je pomogao glede sluha drugima, u nadi sam da će i moja curica biti među njima. Za sad smo prošli pet tretmana, stim da nismo mogli ostati do kraja, jer dijeu te ide na spavanje, al nismo osjetili nikakav pomak. Danas sam mu pokazala na uši, i pitao me ima li pomaka, rekla da ne, samo je odgovorio svaki dan. Ono što me čudi je starija curica, kojoj prva tri puta nije rekao ništa, a u subotu je reko svaki dan i danas ponovio. Tako da imam puno pitanja i odgovora na koje se nadam da ću dobiti odgovor do 13.11.2009.
Molim sve mame kojima je mekki pomogao glede sluha da mi jave kako je kod njih tekao napredak.
lana2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 20 lis 2009, 08:57

Pa evo da ti ja kažem moje iskustvo sa sinom. Timpanogram uredan što nije bio nikad, sluh nešto bolji, a i oko s kojim imamo velikih problema. Bili smo u Maroku i na proljeće u Zg, ali ono što sam ja uočila je poboljšanje koje se nije rezultiralo odmah, nego kroz ovih nekoliko mjeseci. Moj savjet je samo naprijed i rezultati će doći posebno kod djece. :kima
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la bebuli » 20 lis 2009, 20:12

bebuli
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la gvanna » 21 lis 2009, 15:29

Htjela bih sutra ići sa sinom kod Mekkija, pa me zanima par informacija.Da li se može piti dok smo tamo jer ne znam kako bi mišek izdržao bez tekućine?Također me zanimaju iskustva u liječenju astme, te da li Mekki liječi i govorne smetnje(mucanje i nedovoljno razvijen govor)?
gvanna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la matea_vu » 21 lis 2009, 15:33

i ja bih htjela iči sa malenom al neznam jel vrijedi iči samo jedanput jel nemam gdje prespavat i da li je neko imao iskustva sa lječenjem alergija i upalama sinusa
slika
matea_vu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la bebuli » 21 lis 2009, 17:41

ma mozes i jesti i piti dok si tamo,samo ponesite sebi kakve stolice da mozete sjesti,a ja ne znam sad da li bi vrijedilo samo od jednog puta,mislim da bi trebalo ipak vise tretmana
bebuli
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la .Ana. » 22 lis 2009, 13:16

Mi idemo i zasad se kuži pomak.
Nagore. :jadnimi
Ali vjerujem da će krenuti na bolje.
.Ana.
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la t1t012 » 22 lis 2009, 23:07

Do kada je on u Zagrebu?
t1t012
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la azraz » 23 lis 2009, 08:18

.Ana. je napisao/la:Mi idemo i zasad se kuži pomak.
Nagore. :jadnimi
Ali vjerujem da će krenuti na bolje.

Mislim da je bitna bilo kakva reakcija, krenut će to na bolje :hug
t1t012 je napisao/la:Do kada je on u Zagrebu?

Do 13.11.

Mi nažalost ovaj tjedan propustili, malena ima bronhiolitis, ali pije vodu i slikica je tamo kad netko od naših ode... Čujem da je od srijede puno veća gužva. Trudit ćemo se ne propustiti idući tjedan.
O. 16.05.2005.
M. 08.09.2008.
azraz
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la water77 » 25 lis 2009, 18:12

Pozdravi vama potrebitima za Mekkijevom energijom.
Čitam svakakve izjave i pokušat ću pomoći, pa me isto tako možete pitati i na mail ako imate potrebe, ali nemojte se u startu ljutiti ako odmah ne odgovorim.
Dakle Mekki zadnji dan radi 13.11.2009
Početak je od cca 10:30 do 15:30 ili 16 h
Najbolje je doći ujutro i što duže ostati u prostoru uz njega, jer i to je dio primanja.
Za djecu je najbolje da nakon dobijanja energije dođu u krajnji dio (iza stolica-nasuprot vrata)- djeca imaju dosta prostora za igru i manja je gužva nego u prostoru ispred vrata.
Zna se desiti da Mekki izgubi energiju ali tada kad prima energiju dosta je glasan i djeca počnu plakati što smeta kod dobivanja energije (isto se događa kod blagoslova vode), pa stoga u koliko znate da se dijete često plače i da je nemirno bilo bi najbolje da u tim momentima odete van s djetetom (jasno mi je da je gužva i da je dosta teško se progurati, ali treba se malo potruditi.)
Nije poželjno vodu kuhati (skuhajte drugu vodu i malo energizirane vode stavite u ovu skuhanu prije pravljenja čaja ili juhe!)
Sva roditelji s malom djecom imaju prednost pri dolasku kod Mekkija (jedan roditelj-jedno dijete) tako da kod dolaska pređete onu kolonu sa lijeve strane do zida i dođete u onu kolonu s krajnje desne strane gdje su invalidi. Ponesite djetetu neku igračku i stolicu obavezno da se i vi malo odmorite jer treba dosta stajati što nije nimalo lako. (mame znaju :) )
Obično one stolice koje su tamo ljudi već ujutro zauzmu tako da ponesete svoje stoličice, jer rezerve nema!
Odmah nakon tretmana odite kupiti vodu i nađite si mjesto za sebe i dijete.
Kako Mekki kaže njegov dodir ozdravlja 20% dok onaj "blagoslov" vode i pijenje iste donosi ostalih 80% ozdravljenja!
Samo napomena roditeljima " nemojte piti alkohol kad pijete vodu" da nebi došlo do kontraefekta.

Hvala na strpljenju i molim moderatore da oproste zbog podužeg posta te u kkoliko je predug neka ga prepolove
water77
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Amy » 25 lis 2009, 22:05

Lijep pozdrav svima,
čitam šta ste sve napisale o Mekki i mislim da bi trebali otići svi koji nisu bili jer tek tada možete vjerovati svim pričama kad vaše oko to vidi i tijelo osjeti. Ja sam bila jučer, osjećaj smirenja, topline,lagani trnci kroz ruku koji su se reflektirali prema trbuhu to je ono šta sam ja osjetila. Mekki zrači tako jednom dobrotom da je dovoljno ga vidjeti. Neću vam puno pričati već samo savjetovati ODITE I VJERUJ TE, nema veze dali ste bolesni ili zdravi, odite i osjetite njegov dodir.Lijep pozdrav svima!
Amy
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la LAGUNAKM » 27 lis 2009, 15:07

Lijep pozdrav svima ! Evo moram se ukljućiti da i ja pohvalim Mekkija ! Moja mama ima rak pluča i otkad je Mekki došao mama je svaki dan na velesajmu od 9-16.30h jer joj je rekao da mora dolaziti svaki dan !
Ljudi , također kao i mnogi drugi bio sam skeptičan ali kad sam vidio da je kčer od jednog mog prijatelja koja je od rođenja 13 god u kolicima u četvrtak pred Mekkijem prohodala i još puno drugih primjera , mislim da tu uopće nema diskusije da čovjek ima veliku moć a pogotovo jer ne naplačuje nikome ni lipe a zato jer se boji da ako bi nešto uzeo da ne izgubi moć ! Bio sam u subotu sa mamom i bilo je 15 000 ljudi !
Mogu vam samo reći da mu je opet ponestalo energije i pao je u trans no ubrzo se oporavio i nastavio dalje sve do zadnjeg čovjeka makar je morao na kraju svesti samo na dodir jer nebi stigao sve obaviti !
Ljudi su užasno bezobrazni ,guraju se ,švercaju preko reda ,xxxxxxxxxxxxxxx,neki se i svađaju a ne kuže da to sve Mekki osjeća i svako malo upozorava ,no inaće nema nekih problema osim od xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx;
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Eto ,tako da znate i pošto sad dolazite u Zg ,molim vas ponašajte se ljudski ,strpljivo ,kulturno i budite tihi i nemojte se gurati naprijed jer svi dođu na red ,jer Mekki voli Zagreb i ljude ovdje stoga nam nemojte pokvariti dojam i da mu se i tu zamjeri zbog nečeg ! Vidite i sami da je to čovjek koji zaista lijeći stoga nemojte svima nama to oduzeti radi svog ponašanja !!!Moja mama se osjeća puno bolje , prije ju je boljelo ,malo je spavala a nakon prvog tretmana mamu ne boli i mama spava ko beba cijelu noć !
Sada 04.11. imamo ponovni pregled na institutu za tumore i napraviti ćemo ponovni pet ct pa da vidimo nove slike i nalaze i kakvi su rezultati tj promjene !!!
Daj Bože da je Mekki uspio makar smo i osim njega koristili više alternativnih lijekova i stvari !!!!!!
LAGUNAKM

PostPostao/la water77 » 27 lis 2009, 19:05

.Ana. je napisao/la:Danas smo bili na tretmanu, vraćamo se na energizaciju vode, no imam jednu napomenu:

MOLIM SVE SUDIONIKE OVE RASPRAVE DA NE ŠIRE DEZINFORMACIJE I NE TVRDE NEŠTO ŠTO NIJE SIGURNO I PROVJERENO!
DOJILJE SMIJU IĆI NA TRETMANE, DANAS SAM PROVJERILA DIREKTNO OD MEKKIJA. SAMO TRUDNICAMA I OSOBAMA S PACEMAKEROM JE ZABRANJENO.

Eto, samo to sam htjela naglasiti jer sam iziritirana mnoštvom ljudi koji svi nešto tvrde sigurno i provjereno, a od toga ni pola nije točno.

Draga Ana, na tretmane ne smiju dolaziti ni ljudi koji idu na kemodijalizu najmanje tri dana nakon!
NAdalje samo zbog dragih ljudi na forumu sam danas priupitao onako usput da ne bude više dileme....
DAKLE: voda se SMIJE kuhati (mae culpa, nisam namjerno), vode se treba piti što više, od kad se voda otvori nije je potrebno popiti u roku 24 ili 48 sati, ali ni ne smije stajati baš predugo.. zatvorena voda može stajati do 5 god.
Ovi navodi su danas provjereni, a u koliko sam negdje pogriješio molim Patriciju da me ispravi (bila je kraj mene kad smo danas s Asadom razgovarali)!
Pozdrav bebama i njihovim roditeljima.. :mah
water77
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la azraz » 27 lis 2009, 23:54

Juhuu... Mekki ostaje do 14.-og za one koji danas nisu čuli.... :dada
Inače, danas mi je bilo super... Jučer sam s klincima uletila oko 14h i red je bio i vani.. samo smo se "dirali" i zbrisali doma na vodu, bilo je strahovito zagušljivo i predugo za čekati kraj s dvoje živahne dječice. A danas... opet smo došli kasnije, zapravo skoro smo zakasnili, ali nas je primio i onda moje šokantno otkriće...primio me za oči!!! (imam dioptriju -8 i vaskularizacije radi kojih će mi vid u dogledno vrijeme vjerojatno stradati još više). I zapravo sam skužila da je to bio trenutak koji sam potajno iščekivala, kao neka "potvrda". I najbitnije da mi dotakne i izljubi klince. Inače, danas mi se činio baš dobro raspoložen. Mom sincu je tako prirastao srcu jer svaki put pogleda njegovu igračku. Eno ga, mali sad spava s Mekkijevom slikom na jastuku...
O. 16.05.2005.
M. 08.09.2008.
azraz
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.