Sada je: 06 kol 2026, 19:29.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

olja je napisao/la:Hoce li vodu?

indijanka je napisao/la:Lucija je noćas tri puta tražila mlijeko...dala sam joj

mamaX3 je napisao/la:ja sam mojima u takvim slučajevima nudila vodu i samo vodu i nakon par dana se više nisu budili.

izludit će me to njezino meko

mmar je napisao/la: Bili smo svo troje nekih 7,8 dana budni po cijelu noć,ona bi se derala,sjedila između nas na krevetu i vrištala, pa bi se mazila i molila,uglavnom,nismo popustili.
Zapravo ja i bih,da nije mm uzeo bolovanje da bude doma,jer sam već do tad bila kronično iscrpljena.
I tako smo tjedan dana proveli u odvikavanju,ona je noćima bila budna,pa bi malo odrijemala i budila se vrišteći,oću meeeko.

i onda noćas - x buđenja, skoro svaki put traži mlijeko, jedno od tih buđenja je buđenje u vrištanju, koje nije prestalo dok nije dobila mlijeko. i onda popije bočicu mlijeka, za pol sata se opet probudi i opet traži mlijeko!
i nekako izduramo noć, probudimo ujutro, obučemo, instaliramo za šank, pitam ja MM-a 'a što ćemo mi doručkovati?', a dora k'o iz topa - MEKO!

nekako mi je draže ostaviti mu tu bočicu, čisto zbog toga što na taj način idem linijom manjeg otpora, jer zbilja ne mogu podnijeti njegov plač, pogotovo toliki, i još za nečim što mi ne stvara neki veliki problem. već sam navikla na to buđenje, s bočicom sam se ispraksirala da sve obavim u polusnu, i nije mi nešto posebno teško.

olja je napisao/la:nekako mi je draže ostaviti mu tu bočicu, čisto zbog toga što na taj način idem linijom manjeg otpora, jer zbilja ne mogu podnijeti njegov plač, pogotovo toliki, i još za nečim što mi ne stvara neki veliki problem. već sam navikla na to buđenje, s bočicom sam se ispraksirala da sve obavim u polusnu, i nije mi nešto posebno teško.
Ovo mi je upalo u oci. I mislim da je tu rjesenje - onda kad shvatis da je to ajmo reci nepotrebno, kada ti odlucis da mu ukines bocicu po noci, onda ces biti dosljedna jer je tu zapravo kljuc
a ja ću vječno propitkivati samu sebe - jel ga hranim iz vlastite komocije, ili on zbilja ima potrebu za tom bočicom

ovako će mi dijete piti noćnu bočicu do 18te

da samo male bebe piju mlijeko iz bočice, a veliki piju iz čaše.

al kažem da nemamo, da ćemo ići kupiti ujutro kad dođe dan i kad se trgovine otvore. i onda se pomiri sa sudbinom, i nastavi spavati

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.