Moja curka ima 2 god, 2 mj i 7 dana!
A. je jako vesela cura, jako društvena nikoga se neboji svima se javlja stvarno je dosta komunikativna i bistra. Propričala je već sa godinu dana, danas baš sve čisto govori i pjeva itd. Jako je bila poslušna i nije ono da je "divljala" uvik bi se lipo igrala sa svom dicom bili njene dobi ili ne.
No to se sve proteklih tjedana prominilo pa sad neznam dal je to faza il moja curica postaje u "zvjer"

Sa igračkama se uopće više neigra sve baca naokolo, knjige počela parat, počela jednostavno divljat. Postala je jako neposlušna da nemogu sa njom izać di a da je nedržim za ruku inače bi odma negdi šmugnula.
Strašno često me izvede iz takta. Pelena se ostavila sama sa 1 godinom i 10 mj., e sad mi za inat zna reć da će piškit gaće i ona to napravi.
Šta mene najviše izludi je to što je postala i cmizdrava, čim joj nešto nepaše ili ja odma nereagiram na neki njen zahtjev počme plakati. Neda se smirit nit pričat sa sobom u tom trenutku kad je ona nešto odredila nego joj se mora popustit. Dosad bi to bilo tako prm. pita me za čokoladu a uskoro će ručak ja joj onda objasnim da će sad ručak i da nemože sad papat čokoladu i ona to prihvati a sad nema više prihvaćanja nego samo cmizdrenje i plač!
Dal je to samo faza i koliko to obično traje ako je? Neznam uopće kako postupit sa njom

(1:0) za mene.isto tako se navlacim snjom dosta dugo,kad joj nesto kazem amo se kupat,ona koda me ne cuje,ja ponovim vise puta,al ona i dalje ne cuje,,meni zivci na 1000,sta da radim,nemam pojma,i onda to u biti sve na kraju zavrsi placem koji je neutemeljen s njne strane.al izgleda da joj je to jedina obrana,tako sve rjesava,nekad oz cistog mira se naduri i nemo snjom nego an lipe,l ona ne banda ni to lipo,i dalje je ljuta,neznam kako da se postavim u takvim momentima.jednostavno si ili takvi po prirodi ili je ipak faza,al ako i je faza onda to nesto dugo traje.

,da bar meni tako uspijevaju kazne.a sta se tice oceva ipak bolje slusa oca nego mene,jer on snjima polako,a ja jednostavno puknem na prvu
pozz 

To se počelo događati kad je ona prohodala. Prvo bi je gurnija da padne. Sad kad mu uzima igračke, oni se čupaju, tuku, nekidan su se i ugrizli! 
gori je od seke koja je u pubertetu.A ja