Sada je: 06 kol 2026, 22:10.
ja uopce nisam skuzila da je to stari topik![]()
ne sjecam ga se od ranije, al, nek sam se javila
Solea je napisao/la::lol
ja uopce nisam skuzila da je to stari topik![]()
![]()
ne sjecam ga se od ranije, al, nek sam se javila

,bit će sigurno opet do Božića,bar još jednom

za izvještaj 

. Vidim da pisete da ovih povoljnih u Lidlu nema. Negdje prije vidjela sam u Kiki, marka Dr Oetker, al i ti su bili skupi ko vrag. Gdje jos da potrazim te kalupe? Kakvi su oni iz Mullera i dal neko zna ima li ih jos?
što me neugodno iznenadilo s obzirom da je glavna karakteristika tih kalupa da se ne lijepi ništa.Doduše ja sam odmah okrenula kalup da kolač izvrnem van čim sam ga izvadila iz pećnice, tu sam možda pogriješila, možda sam trebala pričekati s okretanjem dok kolač malo ne "opusti".Ne znam recite mi vaša iskustva.Na tanjuru je to izgledalo kao da mi je kuglof pao na pod i raspao se u komade hahah.Ali barem je bio fin i ipak smo ga smazali.Prije kuglofa sam probala s muffinima i kad sam pekla prvu turu desila se ista stvar s par njih, zalijepili se, a kasnije je išlo glatko.Vidim da je tu netko napisao da prilikom prvog pečenja treba namastiti i možda još i pobrašniti kalup, pa si mislim da sam možda tu fulala.Sve u svemu sad me na neki način strah opet ponoviti isto s kuglofom da mi se ne desi ista stvar osim ako namastim i pobrašnim, ali onda mi taj silikon i njegovo svojstvo nelijepljenja pada u vodu.Eto to su moja iskustva pa recite u čemu sam možda pogriješila da znam za ubuduće.Hvala! 

Post 21,6Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.