Kad je došao doma s mjesec dana spavao je u velikoj Chicco košari sve tamo dok nije uhvatio nekih 56cm, što je u našem slučaju značilo 4-5 mjeseci. Obzirom da je bio taaaaaaaako sitan, bojala sam se staviti ga k nama. Onda se preselio u kindač i spava isključivo u njemu, samo zato jer je to jedino mjesto gdje se smiri - svaki put kad ga budnog stavim u kindač usta mu se rašire u široki osmijeh, a ja se uvijek pitam što sa mnom nije u redu da dijete želi rađe u kindač?
Kad ga stavim k nama u krevet, ubaci u petu brzinu: gore-dole-lijevo-desno, s kraja na kraj madraca. Na svakom kraju pogleda dole, kaže "Bum!" i otpuže na drugi kraj. Svaki moj pokušaj da ga smirim, privučem k sebi, rezultira urlikom i odgurivanjem u stilu "Kud navaljuješ, imam važnijeg posla..."
Istina, ni inače se neće maziti i gotovo - nije nikoga od nas nikada zagrlio oko vrata, hoće se nositi samo tako da gleda prema naprijed...mislila sam da to ima veze s tim što je bio mjesec dana sam u inkubatoru, ali vidim druge klince koji su startali i gore od nas da se sada beskrajno maze
Takav karakter i gotovo!
...za razliku od njegove velike sestre koja koristi svako MMovo odsustvo da mi se uvali u krevet, a isto i njemu kad nema mene. Ona je više-manje spavala s nama/u kindaču dok joj nismo sredili sobu, a onda je odselila sva ponosna.