Sada je: 17 tra 2026, 07:08.
Moderator/ica: Hajdi

imamo i aventove i nukove...čak i one babylove...i sve hoće....... i sad me trenutno duda spašava od nasisavanja......
sisa....stavim joj dudu (koju obožava) prebacim ju u krevetić...i kad zaspe...izbaci ju.... 
nekim bebama ne smeta duda za dojenje dok neke bebe zadovolje potrebu za sisanjem dudom ili ne vide razliku pa manje sisaju. preporuča se ne davati dudu bar do 6og tjedna. kad se događa skok u razvoju jako je bitno dat bebi da sisa koliko želi da se pojača proizvodnja mlijeka. 

ima navodno u chicu,al u zg u njihovom dućanu nema,a ni u ljekarnicama,niti u dm-u
bar ja nisam našla
tražila sam u samoboru..tnx svima unaprijed.. 

eli je napisao/la:ako ti dijete koristi chiccove, javi im neka pošalju u tebi najbliži dućan. prodavačica sama je trebala ponuditi se da ti nabavi.
http://www.chicco.hr/ContentDetails/432/gcgid/47f111f1-59a0-45b7-89d2-9ccdbbe6c4b2/lang/Croatian/Uprava-i-veleprodaja.wshtml

i jako sam zadovoljna s njom, do kraja 1mj ju nije htjela da joj stavim u usta radila bi grimasu kao da će povratiti, sada zaspe s njom i baci ju kad hoće, i kad ima grčeve ona ju smiri.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.