Krumpir kuham u ljusci, ogulim, narežem onak ofrlje i bacim na luk pa zdruckam kuhacom, solim, paprim, dodam malo crvene paprike i peršina pa primjesam kuhano tijesto (najcesce krpice).
Sada je: 02 kol 2026, 01:28.

I ove krpice su sve jednake, kako i ne bi bile kad su strojno rezane

Potica je napisao/la:Meni je jako fin i krumpir sa jajima u mojim receptima se to zove Seljački doručak![]()
Krumpir oguliti, narezati na kockice i skuhati. Luk prodinstati na masnoći i dodati
špeka ili suhog mesa i još malo prepržiti i dodati krumpir još malo zapeći
i preliti sa dobro ulupanim jajima, ja volim pred kraj i malo sira gore naribati.![]()
Volim krumpir, a i to jedino što mi svi u kući jedu bez prigovor pa stalno nešto izmišljam s njim
Arkana10 je napisao/la:i ja pravim krumpir na sve nacine, sem sto ne przim. medjutim najbolji mi je punjeni krumpir.
skuham krumpir, ogulim i sjecem po duzinu na pola, izvadim zlicom sredinu krumpira i promjesam sa sirom, sjemenke (koje god imam kod kuce), nekad tvrdo kuhana jaja na kockice, za mm-a stavim majonez, za mene malo jogurta i vratim to u krumpir, naribam parmezan i kratko u pecnicu da porumeni.

Arkana10 je napisao/la:skuham krumpir, ogulim i sjecem po duzinu na pola, izvadim zlicom sredinu krumpira i promjesam sa sirom, sjemenke (koje god imam kod kuce), nekad tvrdo kuhana jaja na kockice, za mm-a stavim majonez, za mene malo jogurta i vratim to u krumpir, naribam parmezan i kratko u pecnicu da porumeni.

šiljo je napisao/la:Arkana10 je napisao/la:skuham krumpir, ogulim i sjecem po duzinu na pola, izvadim zlicom sredinu krumpira i promjesam sa sirom, sjemenke (koje god imam kod kuce), nekad tvrdo kuhana jaja na kockice, za mm-a stavim majonez, za mene malo jogurta i vratim to u krumpir, naribam parmezan i kratko u pecnicu da porumeni.
Ajde za mene neznalicu napisi koliko dugo to peces i na koliko stupnjeva
olja je napisao/la:Arkana, zvuci odlicno
Jos volim i krumpir s kimom:
Odaberem krumpire priblizno jednake velicine, zarezem ih na pola (ali ih ne prerezem sasvim), taj "prorez" u krumpiru posolim, stavim malo maslaca i kima (po zelji, ja volim dosta), zamotam u alu-foliju i stavim da se pece na cca 220 C (vrijeme ugl. ovisi o velicini krumpira - jednostavno nakon nekog vremena otvorim jedan i provjerim cackalicom je li gotov).
Matilda je napisao/la:Arkana10 je napisao/la:i ja pravim krumpir na sve nacine, sem sto ne przim. medjutim najbolji mi je punjeni krumpir.
skuham krumpir, ogulim i sjecem po duzinu na pola, izvadim zlicom sredinu krumpira i promjesam sa sirom, sjemenke (koje god imam kod kuce), nekad tvrdo kuhana jaja na kockice, za mm-a stavim majonez, za mene malo jogurta i vratim to u krumpir, naribam parmezan i kratko u pecnicu da porumeni.
Arkana, ovo zvuči prefino. Baš ću danas probati.

Crazy Daisy je napisao/la:alufix vrečice za pečenje?
Arkana10 je napisao/la:i ja pravim krumpir na sve nacine, sem sto ne przim. medjutim najbolji mi je punjeni krumpir.

mozda zato jer, iako sam uzela recept, nikad nisam pravila - kad mi se jede, narucim od nje 

sanelina je napisao/la:Ribani koristim samo za paprikaš u rerni

), ali me zanima imas li ti nekih caka i fora za nju?sanelina je napisao/la:Ja ne volim pitu od ribanog krompira, samo od sjeckanog.Ribani koristim samo za paprikaš u rerni

Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.