Sada je: 17 tra 2026, 07:21.
Moderator/ica: Hajdi
. Dobio je to lijepo upakirano onaj dan kad smo dosli iz rodilista. 

ema emily je napisao/la:
I ja bih nekako organizirala slavlje starijem djetetu, ili ranije ili kasnije, ne bih mu uskratila rođendansko slavlje zbog seke/brace

sandram je napisao/la:Anji je seka donijela kazaliste lutaka. Bio je to pun pogodak. Nakon pocetnog odusevljenja, Anja nam je rekla: Ajd priznajte gdje ste kupili to super kazaliste
Mora i Franu nesto seka donijeti iz rodilista, ne moze se doma praznih ruku..

olja je napisao/la:M. je N. donela ono sto je ona sama i trazila - knjigu, sok i veeeeeejiku cokoladuAl N. tad nije imala ni 2 godine
Mislim da kod K. s Fifi ili nekim setom My little Pony neces omasiti

Plusic je napisao/la:olja je napisao/la:M. je N. donela ono sto je ona sama i trazila - knjigu, sok i veeeeeejiku cokoladuAl N. tad nije imala ni 2 godine
Mislim da kod K. s Fifi ili nekim setom My little Pony neces omasiti
mozda najbolje da se osvrnem na Oljin post zbog slicne razlike
da li je M. sama rekla sta bi ili ste joj vi donijeli ono sto voli?
Tada je bila mnogo skromnija nego sto bi sad bila 

podocnjaci forever je napisao/la:Za ovaj običaj kupovanja nečega starijem djetetu nisam nikada prije čula. Prije foruma, mislim.
A kad sam čula, ostala sam srkoz izbezumljena.
Jer ne vdiim svrhu i smisao tog postupka.
Po meni to znači da nemamo povjerenja u djecu da mogu prihvatiiti novo biće uza se i odmah preveniramo eventualnu ljubomoru s njihove strane. Ili "ma tutnut ću mu dudu u usta da ne plače."
"Može, prodano, uzimam sestru za štajaznam, novi autodrom."

nije ta kutijica trebala prevenirati nista, samo ga razveseliti.

), ali povezuje dolazak seke sa svojim ushićenjem zbog bicikla.
)-ali da na kraju to ovisi samo o karakteru djeteta.
tanjabb je napisao/la:i onda se povlaci jos jedno pitanje kojeg je mene jako strah - kako cu ja s 2 male djece?
Ovo je vec pitanje za drugi topic. Ali starija ti vise nije tako mala. Pa ona ce sad 5 godina.
Hajdi je napisao/la:Pulse ja se uopće ne obazirem na te običaje, ma koje posluživanjeposjete primamo s najavom i to jedne po jedne a ne da mi se svi nacrtaju odjednom i da se ponašaju ko da su u restoranu
![]()
A rođendan u igraonici samo za djecu.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.